Superskipene inntar europeiske elver

Uniworld satte det nybygde superskipet Victoria i elvecruise-fart på Mosell-elven i Tyskland i år. Flere slike skip kommer.
Uniworld satte det nybygde superskipet Victoria i elvecruise-fart på Mosell-elven i Tyskland i år. Flere slike skip kommer. Foto: Uniworld
Artikkelen fortsetter under annonsen

Uniworld Boutique River Cruises inntar europeiske elver med en serie nye såkalte superskip. Ett går allerede på Duoro i Portugal, et annet debuterer i år på Mosel og Rhinen. Og flere kommer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Uniworld Boutique River Cruises annonserer nå et nytt skip i sin klasse Super Ship, S.S. Emilie, som skal lanseres i Europa i 2026. Skipene skal kunne tilby det ypperste av luksus og atmosfære som er tilgjengelig på elvecruise i verden.

Ifølge en pressemelding gjengitt av Cruise Industry News skal skipet være inspirert av den østerrikske maleren Gustav Klimt og oppkalt etter hans livspartner og muse, Emilie Flöge.

Les alt om cruise i ABC Nyheter

– Vi er begeistret for å introdusere et helt nytt skip til vår flåte i 2026, akkurat i tide for å feire Uniworlds 50-årsjubileum. Vår forpliktelse til fortreffelighet er urokkelig, og dette enestående nye fartøyet bekrefter vår dedikasjon til å tilby de beste og mest luksuriøse skipene på elvene. Vi tror på å levere det høyeste kvalitetsnivået til våre gjester, og porteføljen vår legemliggjør virkelig det beste av det beste på markedet, sier Ellen Bettridge, president og administrerende direktør i Uniworld Boutique River Cruises i meldingen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Uniworlds Super Ships byr på overdådighet og luksus på elvecruisene - jorden rundt. Foto: Uniworld Boutique River Cruises

S.S. Emilie blir i selskap med andre nye superskip når hun kommer, inkludert S.S. Victoria, som debuterer på Rhinen og Mosel i 2024 og S.S. Elisabeth, som debuterer på Rhinen i 2025.

Siden 2020 har Uniworld bygget opp en portefølje av fem andre superskip i sin flåte. Disse er Mekong Jewel på Mekong i Vietnam og Kambodsja, Aria Amazon ved Maranon- og Ucayali-elvene i Peru, S.S. São Gabriel på Douro i Portugal, S.S. La Venezia på venezialagunen og S.S. Sphinx på Nilen i Egypt.