SAS-tur i det blå

»Kor vi ska reis?» er det foreløpig bare SAS som kan svare på når det gjelder «Destination Unknown»-turen som arrangeres for EuroBonus-medlemmer i vår.
»Kor vi ska reis?» er det foreløpig bare SAS som kan svare på når det gjelder «Destination Unknown»-turen som arrangeres for EuroBonus-medlemmer i vår. Foto: Cornelius Poppe / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Er du eventyrlysten med EuroBonus-poeng som brenner i lomma kan dette være noe: SAS arrangerer blåtur for 30.000 bonuspoeng i kampanjen «Destination Unknown».

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kanskje er det et knep for å få redusert bonus-saldoen EuroBonus-kunder har hos SAS, eller skape fornyet interesse for selskapet etter all turbulens rundt økonomi og eierskap. Uansett framstår i alle fall blåtur-konseptet som et spennende tilbud til eventyrlystne:

For 30.000 bonuspoeng får du en tur-retur-reise til et foreløpig ukjent reisemål sammen med andre medlemmer av bonusprogrammet. Du kan også kjøpe en tilsvarende reise for en du ønsker å ha med.

Ifølge SAS sin hjemmeside slippes billettene 12. februar. Da har man 24 timer på seg til å bestille – noe som skje via SAS-appen. Selve flyreisen går en eller annen gang fredag 5. april – med retur mandag 8. april.

Ifølge appen kan det se ut som om reisen går fra København - men det vil komme mer info om overnatting og aktiviteter for reisen etterhvert.