Første safari-lodge eid av etnisk-afrikanske kvinner

Zambezi Sands River Lodge i Zimbabwe er en del av kontinentets første safari lodge-gruppe eid av etnisk-afrikanske kvinner.
Zambezi Sands River Lodge i Zimbabwe er en del av kontinentets første safari lodge-gruppe eid av etnisk-afrikanske kvinner. Foto: Zambezi Sands
Artikkelen fortsetter under annonsen

Zambezi Sands River Lodge er den første safarilodgen eid av etnisk-afrikanske kvinner på det afrikanske kontinentet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Zambezi Sands River Lodge består av ti luksuriøse telt i beduinstil på bredden av Zambezi-elven i Zimbabwe.

Den nye eiendommen åpnet i januar og er en del av Batoka Hospitality, den første safari lodge-gruppen i Afrika, som er eid av etnisk-afrikanske kvinner.

Gründerne, Vimbai og Tsitsi Masiyiwa, skapte Batoka først og fremst som en katalysator for transformasjon av Afrikas landlige samfunn. De forplikter seg til lokalsamfunnene de opererer i og vil videreutvikle og forbedre afrikansk-eid turisme.

I tillegg til de klassiske spa-, velvære- og safariopplevelsene du kan forvente på en luksuriøs lodge i Afrika, kan du også ta del i prosjektene deres i lokalsamfunnet. Det kan handle om å besøke dyktige, kvinnelige håndverkere på guidet tur, besøke Ncube Homestead i Monde Village og lære hvordan selvopprettholdende landsbyboere lever i harmoni med det omkringliggende dyrelivet.

Eller finne autentiske suvenirer på Vic Falls-håndverksmarkeder med hjelp fra en lokal guide.

Denne artikkelen ble først publisert i Kapital Reise