Margaritaville: Ubegrenset cruise for amerikanske helter

Cruiseselskapet Margaritaville at Sea byr på bekymringsløs avslapping, fest og moro i varme strøk med et eget Heroes Pass (Helte-pass) for militære, blålysarbeidere og lærere.
Cruiseselskapet Margaritaville at Sea byr på bekymringsløs avslapping, fest og moro i varme strøk med et eget Heroes Pass (Helte-pass) for militære, blålysarbeidere og lærere. Foto: Margaritaville
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er en tøff jobb å være soldat, blålys-personell - og lærer i USA. Rederiet Margaritaville at Sea har derfor lansert et såkalt «Heroes Pass» som gir alle disse yrkesgruppene ubegrenset cruise til Bahamas hele neste år.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hardt arbeid fortjener bekymringsløs avslapping, fest og moro i varme strøk. Det mener cruiseselskapet Margaritaville at Sea som derfor har lansert «Heroes Pass» (helte-passet).

Det er en kampanje som tilbyr ubegrenset antall cruise til amerikanske militære (aktiv tjeneste og veteraner), politi, brann, EMS-personell (ambulanse/helse) og ikke minst lærere, om bord på Margaritaville at Sea.

For 299 dollar - 3300 kroner - får disse yrkesgruppene tilbud om ubegrenset antall Bahamas-seilinger med avgang fra Palm Beach fra nå av til slutten av 2024.

Jimmy Buffett Foto: jimmybuffett.com
Jimmy Buffett Foto: jimmybuffett.com

Karibisk lykke

Margaritaville er et amerikansk hotell-, restaurant-, cruise- og destinasjonsimperium som ble etablert av den amerikanske musikeren og sangeren Jimmy Buffett.

Jimmy, eller James William Buffett som han egentlig het, hadde stor suksess med tropisk rock på 70-tallet. Selskapet er oppkalt etter en av hans mange giga-hiter.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Både Buffett og hans enorme fanskare fremmet gjennom musikken og livet oppfatningene av det angivelig bekymringsløse, happy-go-lucky-livet som forbindes med Karibien. Fansen kalte seg gjerne parrot-heads (papegøyehoder).

Den siste hit'en var «It's Five O'Clock Somewhere» som Buffett framførte med Alan Jackson i 2003.

Buffett døde 1. september i år, 76 år gammel. Dødsårsaken skal ha vært komplikasjoner i forbindelse med en sjelden og aggressiv hudkreft-sykdom.

Rask flukt til Bahamas

– Heroes Pass er en annen måte å vise vår takknemlighet til de mest hardtarbeidende menneskene der ute, som utrettelig støtter lokalsamfunnene våre, sier Christopher Ivy, administrerende direktør i Margaritaville at Sea, ifølge Cruise Industry News.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Cruisedivisjonen til Margaritaville er relativt nystartet. De to første årene lanserte de programmet Heroes Sail Free, samt cruiseindustriens første sesongkort.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi er glade for å legge til Heroes Pass som gir heltene våre mulighet til å slappe av med en rask flukt til Bahamas, så ofte de vil, sier han.

I tillegg til Heroes Pass vil Ultimate Paradise Pass være tilgjengelig i 2024 for 999 dollar. Begge passene inkluderer ubegrensede cruise for passholdere og én gjest i dobbeltrom og kan brukes umiddelbart for reiser som starter i november 2023.

I tillegg får gjestene 10 prosent rabatt på pakker og utflukter på land bestilt om bord, tilgang til eksklusive forhåndsvisninger, invitasjoner, et gratis ekspresspass på første seiling og mer.