Viking til topps

Viking Mars, Viking Polaris og Viking Mani feirer Vikings 25-årsjubileum på en kanal utenfor Amsterdam.
Viking Mars, Viking Polaris og Viking Mani feirer Vikings 25-årsjubileum på en kanal utenfor Amsterdam. Foto: Viking Ocean Cruises
Artikkelen fortsetter under annonsen

Viking har fått topplasseringen for både elvecruise, havgående cruise og ekspedisjonscruise av Condé Nast Traveler i magasinets Readers' Choice Awards for 2023. Dette er første gang et reiseselskap vinner alle disse tre kategoriene samme år.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mer enn 526 000 Condé Nast Traveler-lesere sendte inn svar som vurderte sine reiseopplevelser for 2023 Readers' Choice Awards.

– Å være det eneste selskapet som noensinne har gått av med seieren for både elvecruise, havgående cruise og ekspedisjonscruise på samme tid er ganske spesielt. Takk til hele Viking-familien som leverer de opplevelsene som gjør det mulig å vinne disse prisene, sier Torstein Hagen, styreleder i Viking i en pressemelding.

– Alt vi ikke gjør

– Jeg mener at en av Vikings viktigste egenskaper er at vi skiller oss ut for alt vi ikke gjør. Ingen barn. Ingen kasinoer. Ingen ekstrakostnader for service ombord. Vi er veldig stolte over at denne tilnærmingen har resonert hos våre gjester, sier Hagen.

I tillegg til Condé Nast-kåringen ble Viking rangert på topp i sine kategorier for elvecruise, havgående cruise og ekspedisjonscruise av Travel + Leisure i 2023 World's Best Awards. Ingen andre reiseselskaper har mottatt de samme utmerkelsene fra begge magasinene samtidig.