Apollo lanserer nye reisemål skreddersydd for godt voksne

Er du over 55 år og glad i sol, varme og opplevelser. Da mener Apollo de har tjenesten for deg.
Er du over 55 år og glad i sol, varme og opplevelser. Da mener Apollo de har tjenesten for deg. Foto: Shutterstock / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den nye satsingen Apollo Silver har allerede blitt tatt godt imot.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Når vinteren kommer er det flere solglade nordmenn som lengter etter varmen igjen.

Særlig pensjonister og andre godt voksne som ikke har barn i skolealder å tenke på, benytter seg av muligheten til å sanke D-vitamin i utlandet når sola her hjemme ikke dukker opp så ofte.

Reiseselskapet Apollo har lansert en egen satsning for godt voksne reisende i aldersgruppen 55+. Nå utvider de med nye reisemål.

Det melder flysmart24.no.

Se video: Ny metode avslører Parkinsons sykdom lenge før symptomene

Velger selv

Tilbudet, som har fått navnet Apollo Silver, er veldig nytt, men har allerede blitt tatt godt imot, ifølge kommunikasjonssjef i Apollo, Beatriz Rivera.

Tilbudet består av en tradisjonell pakkereise, inkludert et aktivitetsprogram som er tilpasset aldersgruppen 55+. Man velger selv hvilke av aktivitetene man ønsker å være med på, noe som passer godt for de som vil oppleve mye, men som ikke ønsker å reise på en fastsatt gruppereise med program for hele turen, sier Riviera.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– I Apollo Silver inviteres gjestene med på alt fra herlige fotturer, inspirerende gruppetimer og morgenyoga til matlagingskurs og vinsmaking. Vi har lagt vekt på å utvikle et aktivitetsprogram som favner bredt, slik at man både kan dyrke eksisterende interesser og samtidig oppdage nye og komme i form, legger hun til.

Utvider i vinter

Reisekonseptet tilbys på utvalgte hoteller og reisemål gjennom hele året. Frem til nå har reisemålene bestått av de greske favorittene Kreta og Parga, men nå skal tilbudet utvides til å også gjelde vinterreisemål som Gran Canaria , Tenerife og Madeira.

– Høstens reisemål ble jo sluppet relativt sent, så vi forventet ingen markant salgsrekord her da de aller fleste i denne målgruppen ofte booker tidlig. Men interessen er stor og forespørslene for kommende reiser er overraskende mange. Så nå gleder vi oss til å lansere reisemålene for vinteren, sier Rivera til flysmart24.