Forsinkelser: Phil fikk hele flyet alene

Phil Stringer ble oppgradert til business class og som eneste passasjer i hele flyet fikk han hele American Airlines-crewet for seg selv
Phil Stringer ble oppgradert til business class og som eneste passasjer i hele flyet fikk han hele American Airlines-crewet for seg selv Foto: @phil.stringer TikTok / Kilde: Aerotime
Artikkelen fortsetter under annonsen

Da Phil Stringers fly ble forsinket, var han den eneste som tålmodig ventet ved avgangen. Ved avgang 18 timer senere var han den eneste passasjeren som var igjen. Det ble en uforglemmelig flytur alene med American Airlines.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mange av oss har kanskje tenkt tanken «Hvordan hadde det vært å være eneste passasjer i dette flyet».

For amerikanske Phil Stringer ble det plutselig en realitet etter en kraftig forsinkelse med American Airlines fly fra Oklahoma City til Charlotte Douglas International Airport i den amerikanske staten North Carolina sist søndag, skriver Aerotime.

Se TikTok-videoen lenger nede i artikkelen

Ventet i 18 timer

Da flyet skulle ta av etter 18 timers forsinkelse, var det bare Stringer igjen av de ventende passasjerene som skulle fly med en Airbus A321-200 med plass til 190 passasjerer. Mens alle de andre passasjerene hadde droppet turen, eller fått seg plass på andre avganger, brukte Stringer tiden til å sitte og jobbe på en Starbucks-cafe på flyplassen.

Da det endelig var tid for innsjekk, var Phil eneste passasjer igjen. Han ble øyeblikkelig oppgradert til et av de 20 businessklasse-setene om bord.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Stringer, som arbeider i i eiendomsbransjen og er aktiv TikTok-er, dokumenterte den eiendommelige flyhendelsen live på sin konto for sine 85 000 følgere.

– Bare din koffert

Se Phil Stringers TikTok-video fra flyturen:

– Jeg er den eneste passasjeren om bord og har hele besetningen for meg selv, konstaterer Phil muntert på en av videoene han la ut fra den spesielle hendelsen.

I motsetning til den opprinnelige flyavgangen har videoen virkelig tatt av med over åtte millioner likes og 21 000 kommentarer.

– Hvor mange kofferter har dere lastet inn? spør Phil blant annet.

– Bare din, er svaret

De fire kabinansatte som var hentet inn for å gjennomføre flyturen ønsket ham velkommen, mens Stringer «beklaget 400 ganger» fordi det var hans feil at de måtte møte på jobb etter omstendighetene.

Som en ekstra bonus ble kunngjøringer over høyttalersystemet avsluttet med: «Og ja, Phil, denne meldingen er bare for deg», skriver Standby.dk