Ny utsettelse  for Havila Polaris

Havila Polaris ved kai hos Tersan-verftet i Tyrkia
Havila Polaris ved kai hos Tersan-verftet i Tyrkia Foto: Elif Sahin/Tersan
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manglende juridiske avklaringer gjør at Havila Kystruten må utsette oppstarten med skipet Havila Polaris til slutten av april.

Artikkelen fortsetter under annonsen

HAVILA KYSTRUTEN: Opprinnelig var planen at det nybygde skipet skulle settes i rute langs norskekysten fra 7. april. Ny dato er satt til den 29.

Alle gjester med bestilling liggende inn på Havila Polaris sine seilinger med opprinnelig avgang fra Bergen 7. eller 18. april vil bli kontaktet i nær fremtid og får tilbud om å flytte sin reise til en senere avreise, et annet av Havila Kystrutens skip, eller full refusjon av sin reise uten ekstra kostnader.

Havila Kystruten forventer en løsning på oppgjør av gjeld for sine kystruteskip i nær fremtid. I påvente av juridiske avklaringer og lisens fra den irske sentralbanken, har Havila Kystruten vært forhindret fra å ta levering av sitt ferdigstilte kystruteskip, Havila Polaris:

- Avklaringene vi har søkt og hele situasjonen har vært veldig komplisert og tidkrevende. Det er beklagelig at vi ikke er i mål og må utsette oppstart og to ytterligere rundturer med Havila Polaris, sier administrerende direktør Bent Martini i en pressemelding.