Uten dører og vegger i Banyan Tree

Banyan Tree, Bali
Banyan Tree, Bali Foto: Banyan Tree

Banyan Tree har åpnet hotell uten dører og vegger i Ubud på Bali.

Denne artikkelen ble først publisert i Kapital Reise.

HOTELL: Banyan Tree tilbyr luksusovernatting i både Thailand og Indonesia, og selskapet har nå også åpnet den første Banyan Tree Escape på øya Bali.

Men Buahan er ikke noe vanlig hotell, det er langt fra det tradisjonelle tilbudet med nøkler og låste dører. Overnattingsstedet ligger litt avsides i Ubud-området på Bali, og det passer perfekt for konseptet “no walls, no doors” med 16 villaer som bare er tilgjengelige for voksne. Ingen vegger sperrer utsikten fra sengen.

Sentralt på hotellet finner gjestene også et åpent kjøkken der de kan se hvordan personalet utnytter råvarene. 70 prosent skal være plantebasert, og det er kortreist, maks en times kjøretur fra eiendommen.

Botanist Bar utnytter også lokale ingredienser i sine drinker. Banyan Tree-hotellet har utsikt til både rismarker og jungel, det ligger rett ved Ayung-elven og flere fosser, og i det fjerne ruver syv majestetiske topper.

Konseptet er utviklet i samarbeid med Agency X, et konsulentselskap som også står bak flere profilerte restauranter.