Ranten Hotell - nyoppusset ved Nesbyen

I naturskjønne omgivelser nær Nesbyen i Hallingdal, og på 1000 meter over havet, ligger det nyoppussede Ranten Hotell.
I naturskjønne omgivelser nær Nesbyen i Hallingdal, og på 1000 meter over havet, ligger det nyoppussede Ranten Hotell.
Artikkelen fortsetter under annonsen

BWH Hotel Groups siste tilskudd i Norge, Ranten Hotell, byr på ekte fjellhotellfølelse, nærhet til naturen og en innbydende atmosfære.

Artikkelen fortsetter under annonsen

HOTELL: I naturskjønne omgivelser nær Nesbyen i Hallingdal, og på 1000 meter over havet, ligger det nyoppussede Ranten Hotell. I tillegg til hotellets innbydende atmosfære og gjennomtenkte konsepter, er det et stort aktivitetstilbud i nærområdet. Det gjør hotellet til et verdsatt tilskudd til BWH Hotel Group.

- Vi er glade for at Jens har valgt oss som samarbeidspartner. Ranten Hotell er utrolig hyggelig å besøke, enten du kommer dit for å utforske alle nærliggende aktiviteter med familien, eller for å holde en konferanse. Her tilbys gjestene en helhetlig opplevelse i et fantastisk miljø», sier Johan Michelson, administrerende direktør i BWH Hotel Group Scandinavia, i en pressemelding.

Ranten Hotell, Hallingdalen.
Ranten Hotell, Hallingdalen.

Herlig fjellatmosfære

Hotellet er gjennomsyret av en herlig fjellatmosfære og tilbyr 34 nyoppussede rom – alle fullt utstyrt, og med utsikt over fjellene. Hotellets restaurant baserer seg på lokale råvarer. Jordnære, men elegante retter står på menyen, og kan nytes sammen med nøye utvalgte viner. Det serveres også vafler. Ønskes litt ekstra varme, finnes det også en innbydende salong med peis.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hotellet tilbyr også skreddersydde konferanser for inntil 40 personer, samt områder for sosialt samvær.

– Vi har gjort store investeringer i å lage hotellet som vi nå stolt kan presentere. Det er her du bor midt i vårt vakre fjellandskap, og hvor det lokale, inkludert mat og drikke, er i fokus. Som nytt medlemshotell i BWH Hotel Group tror vi at mange nye, og tidligere gjester, vil komme hit og kose seg, sier Jens Brokmann, daglig leder ved Ranten Hotell, BW Signature Collection.

Ranten Hotell

Allsidig friluftsliv

Hotellet tilbyr alt fra fiske til langrenn og fjellturer. I nærliggende helårsdestinasjon, Nesfjellet, kan man ta del i utendørsaktiviteter som slalåm, golf og terrengsykling. Ønsker du å kombinere dyreliv og natur, ligger vakre Langedrag Naturpark kun en kort kjøretur unna.

Ranten Hotell er en del av kategorien BW Signature Collection.

BWH Hotel Group

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group.

Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden.

I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner.

For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium.

BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører.