Togferie: Go-Ahead gjentar Sørpasset

REISEPASS: Go-Ahead tilbyr også i år Sørpasset til ivrige togbrukere. Her står Sørtoget på Stavanger sentralstasjon.
REISEPASS: Go-Ahead tilbyr også i år Sørpasset til ivrige togbrukere. Her står Sørtoget på Stavanger sentralstasjon. Foto: Jan Kåre Ness / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

I fjor sommer kunne togpassasjerer hoppe av og på så mye de ville langs Sørlandsbanen og Arendalsbanen i 7 dager med Go-Aheads Sørpasset. I år blir det igjen mulig å ta en fleksibel sommerferie på skinner. I år varer billetten i 10 dager.

Artikkelen fortsetter under annonsen

TOG: – Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på Sørpasset i fjor sommer, og ser frem til å kunne tilby dette til våre kunder også i år. Mange har fått smaken på Norgesferie, og Sørpasset gir deg mulighet til å utforske små og store steder langs våre linjer – på en svært fleksibel måte, sier Cathrine Elgin, administrerende direktør i Go-Ahead Norge, i en pressemelding.

Sørpasset gir deg mulighet til å hoppe av og på Sørlandsbanen og Arendalsbanen så mye du vil i 10 dager.

10 dager på skinner koster fra 1200 kroner. Passet er også perfekt for deg med barn. Kjøper du en voksenbillett kan du ta med deg et barn mellom 0-17 år på samme billett.

Varierte opplevelser venter

Lurer du på hva du kan oppleve langs linja, er mulighetene mange – og det finnes noe for enhver smak. Lengter du etter storbyferie? Hva med en tur til Oslo eller Stavanger for å oppleve god mat, urbane impulser og kultur?

Eller en tur til Kristiansand og Dyreparken om du har barn? Du finner også fantastiske naturopplevelser langs linja, enten du liker fjell eller hav, eller begge deler.

Sørpasset kan kjøpes gjennom hele sommeren og benyttes til og med 31. august. Første mulige reisedag er 15. juni.