Du kan bli deleier i hotellkjeden Citybox

Lobby - Citybox Tallinn - åpnet august 2020
Lobby - Citybox Tallinn - åpnet august 2020 Foto: Citybox

Hotellkjeden Citybox henter inn kapital på utradisjonelt vis - åpner opp emisjon gjennom folkefinansierings-tjenesten Dealflow.

Gjennom emisjonen ønsker Citybox å få inn 15-30 millioner

kroner for å raskere kunne skalere opp i Europa. Målet er å få på plass 60 hotell innen 2030 i store Europeiske byer.

-Det er både spennende og nytenkende å benytte folkefinansiering når et hotellselskap som Citybox skal vokse videre. De fleste selskaper som henter inn kapital på denne måten er gründerselskaper i oppstartsfasen. Vi er en etablert hotellkjede som kan viser til gode resultater over mange år, slik at her skiller vi oss ut - på en god måte, sier Eivind Hjulstad, Daglig leder i Citybox i en pressemelding.

Citybox Antwerpen Foto: Citybox
Citybox Antwerpen Foto: Citybox

Over 100 eiere på en uke

Emisjonen åpnet offentlig opp tirsdag 16. november og passerte i går 17 MNOK. Kampanjen har et fleksibelt mål om 15-30 MNOK.

-Vi åpner opp emisjonen sist uke, og vi har akkurat passert 17,4 millioner og er storfornøyd med å ha nådd første delmål på 15 millioner. Sist uke hadde vi kun to eiere, nå har vi godt over 100 ulike eiere!, fortsetter Hjulstad.

-Det har vært stor interesse for selskapet hos større investorer, men de vil gjerne ha en større eierandel enn vi ønsker å gi fra oss. Samtidig synes vi det passer bedre med vår profil å gjøre det gjennom folkefinansiering; Citybox er et hotellkonsept for alle, da er det bare gøy kunne invitere med så mange som mulig inn på eiersiden, sier Hjulstad.