Celebirty Cruises: Ny premiere for Karibiacruise

Cruiseskipene Celebrity Reflection og Celebrity Constellation igjen ute på seilas etter en lengre hvileperiode. Foto Celebirty Cruises
Cruiseskipene Celebrity Reflection og Celebrity Constellation igjen ute på seilas etter en lengre hvileperiode. Foto Celebirty Cruises
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ytterligere to cruiseskip i Celebrity Cruises flåte har nå kastet loss etter 15 måneders hvile. Dermed er 70 prosent av cruiserederiets skip ute på havet igjen, slik at reisende kan oppleve drømmedestinasjoner som Karibia, Mexico og Galapagosøyene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter et opphold på 600 dager er de to fartøyene Celebrity Reflection og Celebrity Constellation igjen ute på det åpne hav, etter avreise fra sine respektive hjemmehavner i Fort Lauderdale og Tampa Bay. Dermed er 10 av Celebrity Cruises' 14 skip nå ute på havet igjen - med cruisereiser i Karibia, Mexico, Mellom-Amerika og Galapagos.

Cruiseskipet Celebrity Reflection forlot Fort Lauderdale 6. november 2021 med kurs for Bahamas, Mexico, Belize og Honduras. Celebrity Constellation forlot havnen i Tampa Bay 7. november 2021 - med destinasjonene Belize og Cozumel i Mexico. Begge skipene vil være i det østlige og vestlige Karibia denne vinteren før de krysser Atlanterhavet og stasjoneres i Europa før sommeren 2022. Deretter vil de ankre opp på destinasjoner som Italia, Spania, Hellas og Kroatia.

– Det seneste året har medført store endringer, men nå, når ytterligere to av våre fantastiske skip er tilbake på havet, og etter hvert som vi kan ønske flere og flere gjester velkommen tilbake om bord, begynner vi endelig å komme tilbake på sporet. Opplevelsene som venter gjestene om bord på de nye luksusskipene og under cruiseturen generelt, er akkurat den helbredende kraften som vi alle lengtet etter, sier president og administrerende direktør Lisa Lutoff-Perlo i Celebrity Cruises i en pressemelding.