Ny Finn-tjeneste: - Vil at lokale hotell skal få flere bestillinger

Finnøy Havstuer på vestlandet, er et av flere hotell du kan booke direkte på FINN.no.
Finnøy Havstuer på vestlandet, er et av flere hotell du kan booke direkte på FINN.no. Foto: Classic Norway Hotels

Nå kan du bestille opphold direkte hos hotellene via FINN sin egen hotelltjeneste! Målet er at lokale hotell skal få flere bestillinger i tiden fremover.

Den nye hotelltjenesten er en sammenligningstjeneste der du enkelt kan søke etter og finne ditt foretrukne hotell, og få sammenlignet priser fra flere tilbydere.

Slik kan du enkelt velge det hotelltilbudet som er best tilpasset dine behov og lommebok. Til forskjell fra andre sammenlignbare tjenester i hotellmarkedet, gir FINN hotellenes egne tilbud den beste synligheten i søket og oppfordrer brukerne til å bestille direkte hos det lokale hotellet i de tilfeller dette er mulig.

Hjelper til norske hotell

- Med dette håper vi å hjelpe norske hotell med å få flere bestillinger direkte slik at de skal komme styrket ut av en utrolig tøff periode det siste året. FINN ønsker å bidra til at lokale hotell skal oppnå lønnsomhet, skape arbeidsplasser og levere en best mulig opplevelse for gjestene, sier forretningsutvikler i FINN reise, Eirik Norman Martinsen i en pressemelding.

- Det er flere fordeler for gjesten ved å bestille direkte, forteller Martinsen.