Full rulle med SJ NORD fra 17. juni

Raumabanen.
Raumabanen. Foto: Leif Johnny Olestad
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Nå ser vi lyset i enden av tunnelen! Togselskapet er klar for å få flere tog på skinner igjen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

SJ Norge kjører for fullt med kun noen få unntak fra 17. juni. Fungerende administrerende direktør i SJ Norge, Lena Angela Nesteby, er strålende fornøyd med å kunne tilby normal togdrift etter nærmere ett år med innstillinger.

– Det er en sann glede for oss i SJ Norge at det igjen blir flere muligheter til å reise langs våre strekninger. Dette vil ha en stor betydning for reiseglade nordmenn nå som sommeren og ferien står for døren, sier Nesteby i en pressemelding fra SJ Norge.

Helt siden oppstarten 8. juni i 2020 har det vært endringer i trafikken grunnet pandemien og lav etterspørsel.

Ser frem til normalsituasjon

– Fra midten av juni vil det også bli kjørt flere doble togsett. På Dovrebanen vil morgentoget fra Oslo gå med to togsett, og også med ettermiddagstoget fra Trondheim til Oslo, informerer Nesteby.

Hun ser spesielt frem til å se hvordan kundeprogrammet vil bli benyttet av de reisende når samfunnet igjen er på skinner.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Med fordelsprogrammet SJ Prio kan de reisende tjene poeng på alle sine reiser med SJ NORD, og bruke poengene til å kjøpe nye reiser. Som medlemmer får de også tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og nyheter. Vi er spente på hvordan kundene vil benytte fordelene de opparbeider, og ikke minst ser vi frem til at de reisende etablerer rutiner med å bruke våre digitale verktøy. Eksempelvis er det på SJ Nord-appen man finner de billigste billettene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fremdeles smittevern

SJ NORD på stasjonen. Foto: SJ Norge
SJ NORD på stasjonen. Foto: SJ Norge

– SJ Norges hovedmål er å forenkle og forbedre hele togreisen for de reisende. Å få til dette er helt avgjørende for at folk velger tog fremfor mindre bærekraftige alternativer. På et SJ NORD-tog skal du få god kundeservice og en behagelig reiseopplevelse. Derfor er det en stor glede å meddele at vi går for full rulle igjen fra 17.juni, sier Nesteby.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men selv om togene igjen går som normalt, vil det fremdeles være smittevern i tråd med myndighetenes anbefalinger om bord i togene. Annethvert sete vil fremdeles være tomt så sant man ikke tilhører samme kohort, og munnbind er fremdeles påbudt for de reisende.

– Mine kollegaer som jobber om bord i togene gjør alle sitt ytterste for at de reisende skal føle seg trygge og ivaretatt. Vi oppfordrer alle til å ta vare på seg selv og vise hensyn, sier hun og avslutter: – Velkommen om bord til SJ NORD!

Fra midten av juni vil kun følgende tog være innstilt:

* Meråkerbanen

* Kveldsavgangen Bodø-Rognan (alle dager)

* De siste avgangene mellom Bodø-Rognan (natt til lørdag/søndag)

* Enkelttog/Delinnstillinger på Trønderbanen