Ryanair krever at du må be om lov til å få bruke toalettet

Når naturen kaller om bord på et Ryanair-fly, må man snart be kabinansatte om lov til å gjøre noe med det. Foto: Emmanuel Dunand / AFP / NTB scanpix.
Når naturen kaller om bord på et Ryanair-fly, må man snart be kabinansatte om lov til å gjøre noe med det. Foto: Emmanuel Dunand / AFP / NTB scanpix.

Flyselskapet med ny regel fra og med juli.

Ryanair håper å få i gang 40 prosent av alle tjenester i juli måned. Lavprisselskapet har som mål å gjennomføre 1000 flyginger per dag fra 1. juli. Før koronakrisen gjennomførte selskapet 2.400 flyginger daglig, skriver The Guardian.

Avisen omtaler nå, i likhet med blant andre Reuters, at passasjerer som bruker Ryanair må akseptere nye regler i luften fra juli av. Dette som følge av koronaviruset.

– I en video fra Ryanair oppfordres passasjerer blant annet til å sjekke kroppstemperaturen før de drar til flyplassen, sjekke inn på nett og ikke skrive ut et fysisk boardingpass, men heller bruke mobilen, skriver The Guardian.

Les også: Ryanairs Michael O'Leary er verdens verste sjef, ifølge fagbevegelsen

– Kødannelse utenfor toalettene er forbudt om bord. Men passasjerer vil ha mulighet til å gå på do på forespørsel til de kabinansatte, heter det, ifølge The Guardian.

Ryanair vil også anbefale at samtlige passasjerer bruker ansiktsmaske når de reiser, skriver nyhetsbyrået Reuters.

– Det er på tide å få Europa på vingene igjen. Det er viktig for kundene våre at vi kommer i gang igjen fra juli, sier Ryanair-direktør Michael O´Leary til The Guardian.
Les også:
Ryanair varsler massivt jobbkutt Pålegger Ryanair å droppe skjulte gebyrer Ryanair dropper Italia, Finnair kutter 1.000 flygninger
Denne saken ble først publisert i Dagsavisen

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
17:17VerdenFødte på parkeringsplass: – Det var utrolig!16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»
Populært