Kåring: Air New Zealand er verdens beste flyselskap

Video: Dette er verdens beste flyselskap

Ingen norske flyselskap er inne blant topp 10 i kåringen av de beste flyselskapene i verden for 2020. Air New Zealand havner nok en gang øverst på lista.

Flyselskapet Air New Zealand slår fjorårets vinner Singapore Airlines og har nok en gang blitt kåret til årets flyselskap av nettstedet AirlineRatings.com.

Prisen deles hvert år ut til et flyselskap som utmerker seg særlig på flere felt, så som for eksempel sikkerhet, alder på flyflåten, tilbakemeldinger fra passasjerer, fortjeneste, produkttilbud og relasjon til medarbeidere.

De 10 beste flyselskapene for 2020

Air New Zealand
Singapore Airlines
All Nippon Airways
Qantas
Cathay Pacific
Emirates
Virgin Atlantic
EVA Air
Qatar Airways
Virgin Australia

Kilde: Airlineratings.com.

Det er sjette gang det newzealandske flyselskapet går til topps i kåringen, som gjøres av syv redaktører fra AirlineRatings.com.

– I vår analyse havnet Air New Zealand på topp i de fleste av de ulike kriteriene, hvilket er en enestående prestasjon sammenlignet med flyselskaper som har flere ressurser, sier sjefsredaktør Geoffery Thomas i en uttalelse i anledning kåringen for 2020.

Les også: Ikke fly med disse selskapene hvis du skal reise utenlands

Air New Zealand gikk også til topps i klassen for beste Premium Economy.

Fjorårets vinner, Singapore Airlines, ble kåret til å tilby den beste førsteklassen med sitt nye suite-tilbud, der seks hotellignende suiter er plassert på toppdekket i flyselskapets flaggskip Airbus A380.

Qatar Airways ble nok en gang kåret til å ha den beste serveringen og den beste businessklassen, mens australske Qantas fikk prisen for beste innenrikstilbud og de beste loungetilbudene.

Det beste underholdningssystemet om bord er det flyselskapet Emirates som har, ifølge kåringen.

Les også: SAS på listen over verdens tryggeste flyselskap

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy