Åpner direkteruter til ny flyplass

SAS starter flyvninger fra København, Ålborg og London til den helt nye flyplassen på grensen til Norge, Sälen/Tryil Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
SAS starter flyvninger fra København, Ålborg og London til den helt nye flyplassen på grensen til Norge, Sälen/Tryil Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

SAS åpner direkteruter til den nye flyplassen i Sälen/Trysil.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I vintersesongen 2019-2020 vil SAS begynne å fly direkte fra København, Ålborg og London til den nye flyplassen i Sälen/Trysil, Scandinavian Mountains Airport, går det frem av en melding.

Fra nyttårshelgen vil flyselskapet tilby totalt fire nye ukentlige flyvninger til og fra Sälen/Trysil.

Les også: Jomfruturen til verdens største hybridskip utsatt

Rutene fra Danmark og Storbritannia betjenes i vintersesongen frem til påske.

– Det er svært gledelig at SAS kan tilby de første internasjonale rutene til den nye flyplassen. Korte reisetider, attraktiv tidtabell i kombinasjon med fantastiske muligheter for skiløp og andre vinteropplevelser i de svenske og norske fjellene er noe mange ønsker seg, sier Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial, SAS.

– Vi kommer til å fortsette å utvikle samarbeidet med SkiStar for å styrke tilbudet til våre reisende ytterligere og gjøre det enklere å oppleve den skandinaviske vinteren, fortsetter han.

Salg av flybilletter igangsettes fra 12. august.

Les også:

Eiendomsmegleren «snappet» boligen!

Har tjent 522 millioner kroner på Oslo Børs hittil i år

Saken ble først publisert på Hegnar.no