To dødsfall på samme hotell på to dager

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Artikkelen fortsetter under annonsen

I løpet av en todagers periode har to danske menn i sekstiårene blitt funnet døde på det samme hotellet i Egypt. Familie tror ikke på forklaringer om naturlige årsaker.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyttårsaften fant personalet på Elysees Dream Beach Hotel på det populære egyptiske feriestedet Hurghada danske Verner Strunck død i sin hotellseng. Legen ble tilkalt og undersøkte liket til den døde dansken. Dødsårsaken ble forklart med at det var noe feil med mannens medisin.

Men to dager senere inntraff tragedien på nytt da den avdødes kamerat, Leif Kristensen, også ble funnet død i sengen sin.

Mistenker bakterier eller forgiftning

Til danske BT forteller en ansatt ved hotellet at også dette dødsfallet hadde en naturlig forklaring, og at det ikke er funnet andre døde på hotellet siden det åpnet for 12 år siden.

Det danske utenriksdepartementet har på sin side kommet med en uttalelse om at det siste dødsfallet skyldes hjerteinfarkt. Enn så lenge foreligger det ingen endelig forklaring på Verners Struncks bortgang.

Verners sønn Alex mistenker at dødsfallene skyldes E. colibakterier i drikkevannet, matforgiftning eller at noen kan ha puttet narkotika i drinkene deres. Han er oppgitt over etterforskningen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg har forsøkt å få gjennomført en obduksjon av min døde far. Det ville gjøre det lettere hvis jeg kunne få vite dødsårsaken. Det feilet ham ingen ting , sier Alex Strunck til JydskeVestkysten.

Les også: Solkrem forbys i ferieparadis

– Mystisk

Alex forteller at han snakket med Leif Kristensen den dagen han fikk vite at faren var død. Kameraten virket da trist, sjokkert og beruset.

– Da jeg så får vite at Leif også er blitt funnet død i sengen sin så virker det hele enda mer mystisk.

– De kan ha blitt syke av bakterier i drikkevannet, eller noen kan ha puttet noe i drinkene deres. Min far kan selvfølgelig ha dødd av naturlige årsaker, men hva da med Leif som døde et par dager senere. Det virker da svært merkelig.