Meny

Norwegian får gratis wifi på langdistanseruter

Norwegian blir det første lavprisselskapet i verden som innfører gratis wifi på ruter mellom Europa og USA og Asia. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Norwegian blir det første lavprisselskapet i verden som tilbyr gratis wifi på interkontinentale flyvninger.

Siden Norwegian etablerte wifi om bord i 2011 har gratis nettilgang for passasjerene vært et av lavprisselskapets konkurransefortrinn.

Nå blir Norwegian det første lavprisselskapet i verden som innfører gratis wifi på ruter mellom Europa og USA og Asia, slik at passasjerer om bord kan ha mulighet til å surfe på nett, lese epost og holde seg oppdatert på sosiale medier underveis.

Det melder flyselskapet i en pressemelding tirsdag.

Flyselskapet er allerede i gang med å oppgradere flåten av Dreamliner-fly og Boeing 737 MAX. Den første Dreamlineren med det nye wifi-systemet er allerede satt i drift. Flyet har registreringsnummer G-CKWP og en halefinne prydet av den amerikanske forfatteren Mark Twain, heter det i pressemeldingen.

Les også: SAS på listen over verdens tryggeste flyselskap

– Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen og er stolte over å være det første lavprisselskapet som tilbyr gratis wifi på langdistanseflyvninger, sier Norwegians leder for forretningsutvikling, Boris Bubresko.

Flyselskapet forventer at omlag halvparten av Dreamliner-flåten vil ha fått installert wifi i løpet av 2019.

Passasjerene om bord på langdistanserutene vil få valget mellom to wifi-pakker. Gratis nettilgang tilsvarer den man i dag får på reiser med Norwegian på kortere ruter. I tillegg vil det bli mulig å kjøpe en høyhastighets-wifi, som gjør det mulig å strømme musikk, filmer og TV-serier.

Les også: Norwegian starter direkterute til Brasil

Reise
Populært