Norwegian får gratis wifi på langdistanseruter

Norwegian blir det første lavprisselskapet i verden som innfører gratis wifi på ruter mellom Europa og USA og Asia. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix.
Norwegian blir det første lavprisselskapet i verden som innfører gratis wifi på ruter mellom Europa og USA og Asia. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Norwegian blir det første lavprisselskapet i verden som tilbyr gratis wifi på interkontinentale flyvninger.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Siden Norwegian etablerte wifi om bord i 2011 har gratis nettilgang for passasjerene vært et av lavprisselskapets konkurransefortrinn.

Nå blir Norwegian det første lavprisselskapet i verden som innfører gratis wifi på ruter mellom Europa og USA og Asia, slik at passasjerer om bord kan ha mulighet til å surfe på nett, lese epost og holde seg oppdatert på sosiale medier underveis.

Det melder flyselskapet i en pressemelding tirsdag.

Flyselskapet er allerede i gang med å oppgradere flåten av Dreamliner-fly og Boeing 737 MAX. Den første Dreamlineren med det nye wifi-systemet er allerede satt i drift. Flyet har registreringsnummer G-CKWP og en halefinne prydet av den amerikanske forfatteren Mark Twain, heter det i pressemeldingen.

Les også: SAS på listen over verdens tryggeste flyselskap

– Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen og er stolte over å være det første lavprisselskapet som tilbyr gratis wifi på langdistanseflyvninger, sier Norwegians leder for forretningsutvikling, Boris Bubresko.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flyselskapet forventer at omlag halvparten av Dreamliner-flåten vil ha fått installert wifi i løpet av 2019.

Passasjerene om bord på langdistanserutene vil få valget mellom to wifi-pakker. Gratis nettilgang tilsvarer den man i dag får på reiser med Norwegian på kortere ruter. I tillegg vil det bli mulig å kjøpe en høyhastighets-wifi, som gjør det mulig å strømme musikk, filmer og TV-serier.

Les også: Norwegian starter direkterute til Brasil