Meny

Nytt cruiseskip får berg- og dalbane

Carnivals nye cruiseskip blir utstyrt med en 250 meter lang berg- og dalbane som blir verdens første til sjøs.

Du skal ikke så mange år tilbake før svømmebasseng på dekk, musicalshow og fargerike drinker var nok til å få cruisepassasjerene til å måpe. Siden den gang har de store rederiene stadig forsøkt å overgå hverandre i nye attraksjoner og underholdning for å lokke enda flere passasjerer.

Fra før av har ABC Nyheter omtalt cruiseskip som satser på lugarer med fenomenal utsikt, som tilbyr luksuriøse lugarer på flere hundre kvadratmeter, har racerbilbane eller undervannslounge.

Nå kommer også cruiseskip utstyrt med berg- og dalbane.

Det er Carnival Cruise Line-skipet Mardi Gras som skal få den spektakulære attraksjonen som ifølge nettstedet Breakingtravelnews skal bli omlag 250 meter lang og sno og snirkle seg over dekk i flere sløyfer.

Les også: Vard skal bygge cruiseskip for 5 milliarder

Bolt er navnet på den fartsfylte attraksjonen, og det er det tyske firmaet Maurer som står for leveringen. Tanken er å skape en følelse av å kjøre motorsykkel, og passasjerene selv skal kunne styre farten på berg- og dalbanen. Dermed blir hver tur unik, heter det i en uttalelse fra Carnival.

– Bolt blir selve hjørnesteinen i nyvinning og innovasjon designet for Mardi Gras. Det vil bli den ultimate lekegrind til sjøs for alle som vil ha det moro, sier Carnival Cruise Line-president Christine Duff.

Det nye cruiseskipet Mardi Gras skal stå ferdig i 2020. Det vil ha Port Canaveral i Florida som hjemhavn.

Les også: Disse cruiseskipene tilbyr utrolige ting

Reise
Populært