Nesten 2,9 millioner passasjer fløy med Norwegian

Konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian er fornøyd med flyselskapets inntjening per passasjerkilometer, og sier passasjertallene for november er preget av at Norwegians passasjerer flyr stadig lengre distanser. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian er fornøyd med flyselskapets inntjening per passasjerkilometer, og sier passasjertallene for november er preget av at Norwegians passasjerer flyr stadig lengre distanser. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Norwegian hadde en passasjervekst på 14 prosent i november i år sammenlignet med samme måned i fjor.

Totalt 2.877.549 passasjerer reiste med flyselskapet Norwegian i november. Det er 357.329, tilsvarende 14 prosent, flere enn samme måned i fjor. Den samlede trafikkveksten var på 26 prosent, mens den totale kapasiteten økte 34 prosent.

Fyllingsgraden, andelen flyseter med passasjerer på Norwegians flygninger, var 78,8 prosent i november. Det er hele 4,9 prosentpoeng lavere enn for et år siden.

Tallene for de siste tolv månedene, viser en passasjervekst på 12 prosent, men en nedgang i fyllingsgraden på 1,2 prosentpoeng.

Lagmannsretten: Feil av regjeringen å gjemme seg bak EU i Norwegian-sak

Personvernpolicy