Meny

Norwegian starter direkterute til Brasil

Norwegian starter direkterute til Brasil. Her en 787 Dreamliner fra flyselskapet. Foto: Jørgen Syversen.
Norwegians internasjonale ekspansjon fortsetter med lanseringen av en ny direkteture mellom London Gatwick og Rio de Janeiro. Dette er lavprisselskapets aller første rute til Brasil.

Den første flyvningen mellom London Gatwick og Rio de Janeiro tar av 31. mars 2019. Norwegian vil ha fire ukentlige flyvninger til den brasilianske storbyen og avgangene korresponderer godt med Norwegians flygninger fra Oslo, skriver flyselskapet i en pressemelding tirsdag.

Om den nye ruten:

Norwegian vil fly fire ganger i uken (mandager, onsdager, fredager og søndager) mellom London Gatwick og Rio de Janeiro, med oppstart 31. mars 2019. Det er selskapets 787 Dreamliner-fly som vil betjene denne ruten.

Avgang fra London Gatwick kl. 12:00 lokal tid, ankomst Rio de Janeiro kl. 19:25 (lokal tid)
Avgang fra Rio de Janeiro kl. 22:25 lokal tid, ankomst London Gatwick kl. 13:35 (+1 dag lokal tid)

– Rio de Janeiro har lenge vært en etterspurt rute som vi har stor tro på. Det er derfor med glede at vi lanserer vår første rute til Brasil. Vi ser frem til å gjøre Sør-Amerika enda mer tilgjengelig for europeiske reisende, og, ikke minst, å tilby brasilianere billige flybilletter til Europa, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

Les også: Norwegian kan spare milliarder på oljeprisfall

Sør-Amerika

Ruten blir Norwegians andre til Sør-Amerika etter at flyselskapet startet opp flygninger mellom London Gatwick og Buenos Aires i februar i år. I oktober startet selskapet de første innenriksflygningene i Argentina, og innen utgangen av året vil Norwegian betjene seks innenriksruter fra Buenos Aires: Córdoba, Mendoza, Iguazú, Neuquén, Bariloche og Salta.

Fra og med 3. desember i år øker Norwegian frekvensen til Sør-Amerika og starter daglige flygninger til Buenos Aires. Grunnen skal være stor etterspørsel.

Ifølge flyselskapet vil den økte tilgjengeligheten til Sør-Amerika også komme skandinaviske reisende til gode, da Norwegian har mange ruter til London Gatwick for videreforbindelse både til Buenos Aires og Rio.

Les også: Norwegian fikk svensk driftstillatelse

Reise
Populært