Flypassasjerer tok feil av toalett og nødutgang - skapte panikk

Foto: AFP / NTB scanpix.
Foto: AFP / NTB scanpix.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det brøt ut panikk om bord i et fly fra det indiske flyselskapet GoAir da en passasjer tok feil av nødutgangen og flytoalettet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flyet var i luften på vei fra New Dehli til byen Patna nordøst i India da en mannlig passasjer i 20-årene forsøkte å åpne nødutgangen bak i flyet, skriver den engelske avisen Metro.

Da livredde medpassasjerer spurte hva han drev på med, svarte mannen at han forsøkte å skynde seg på toalettet.

Flypersonalet fikk fjernet den forvirrede mannlige passasjeren fra nødutgangsdøren, og flyet fra indiske GoAir landet som planlagt i Patna, men mannen ble overlatt myndighetene som skulle undersøke hendelsen nærmere.

Les også: Passasjer flyktet ut nødutgangen etter venting i kabinen

En talsperson for flyselskapet uttaler at det var mannens første tur med et fly, og at det var årsaken til forvirringen om bord.

Flyselskapet sier også at det ville vært umulig for mannen å åpne nødutgangen mens flyet var i luften, på grunn av lufttrykket i kabinen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

GoAir er et lavprisflyselskap basert i Mumbai i India. Flyselskapet har 230 daglige avganger og ble grunnlagt i 2005. Det ledes av nederlenderen Cornelis Vrieswijk, som ikke må forveksles med den svenske visesangeren med nesten samme navn.

Les også: Air France-pilot utfordrer stormen – plutselig må han avbryte landingen