Meny

Snart kan du kjøpe deg forbi flyplasskøen

Norwegian vil la passasjerene få kjøpe seg tilgang til såkalt fast track på en rekke nye flyplasser. Godt nytt for folk som hater å stå i kø. Foto: NTB scanpix.

Flyselskapet Norwegian vil selge tilgang til hurtigkøene gjennom sikkerhetskontrollen på flere flyplasser.

Norwegian-kunder som hater å stå i kø, går lysere tider i møte. Nå vil nemlig flyselskapet utvide tilgangen til såkalte fast tracks på en rekke nye flyplasser, skriver Flysmart24.

Allerede kan Norwegians passasjerer sikre seg adgang til en raskere passasje gjennom sikkerhetskontrollen gjennom å bla opp en hundrelapp og bestille fast track inntil 30 minutter før avgang. Det nye er at denne tilgangen skal utvides kraftig, blant annet til flyplasser i Spania.

Les også: Norwegian tester ut betaling for å komme først i køen

– Ja, vi arbeider med å kunne tilby våre kunder fast track på flyplassen i Malaga og andre lufthavner i Spania. Dette er et tilbud som våre kunder kan bruke i mange andre lufthavner allerede, sier presseansvarlig i Norwegian, Andreas Hjørnholm til Flysmart24.

I dag kan Norwegians kunder kjøpe seg tilgang til fast track i Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund, Trondheim, Bodø og Tromsø. I Sverige er det mulig i Stockholm, Göteborg og Malmö. I Danmark i København og Aalborg, samt i Helsingfors i Finland.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært