Snart kan du kjøpe deg forbi flyplasskøen

Norwegian vil la passasjerene få kjøpe seg tilgang til såkalt fast track på en rekke nye flyplasser. Godt nytt for folk som hater å stå i kø. Foto: NTB scanpix.
Norwegian vil la passasjerene få kjøpe seg tilgang til såkalt fast track på en rekke nye flyplasser. Godt nytt for folk som hater å stå i kø. Foto: NTB scanpix.

Flyselskapet Norwegian vil selge tilgang til hurtigkøene gjennom sikkerhetskontrollen på flere flyplasser.

Norwegian-kunder som hater å stå i kø, går lysere tider i møte. Nå vil nemlig flyselskapet utvide tilgangen til såkalte fast tracks på en rekke nye flyplasser, skriver Flysmart24.

Allerede kan Norwegians passasjerer sikre seg adgang til en raskere passasje gjennom sikkerhetskontrollen gjennom å bla opp en hundrelapp og bestille fast track inntil 30 minutter før avgang. Det nye er at denne tilgangen skal utvides kraftig, blant annet til flyplasser i Spania.

Les også: Norwegian tester ut betaling for å komme først i køen

– Ja, vi arbeider med å kunne tilby våre kunder fast track på flyplassen i Malaga og andre lufthavner i Spania. Dette er et tilbud som våre kunder kan bruke i mange andre lufthavner allerede, sier presseansvarlig i Norwegian, Andreas Hjørnholm til Flysmart24.

I dag kan Norwegians kunder kjøpe seg tilgang til fast track i Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund, Trondheim, Bodø og Tromsø. I Sverige er det mulig i Stockholm, Göteborg og Malmö. I Danmark i København og Aalborg, samt i Helsingfors i Finland.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden