Meny

Badetemperaturer i Oslo:

Så kaldt er det i vannet

VIDEO: Her er badetemperaturene i Oslo.
Mange har allerede tatt årets første bad, men hvor varmt er det i vannet? Sjekk badetemperaturene her. 

Ifølge Meteorologisk institutt har mai hittil vært den varmeste registrert på Østlandet noensinne, med en gjennomsnittstemperatur på 14,5 grader. I hovedstaden har mange funnet frem badetøyet og allerede tatt seg en dukkert i varmen, men hva er egentlig temperaturen i vannet? 

Bymiljøetaten begynner ikke å måle badetemperaturer før 29. mai og på Yr.no har det kommet inn svært få målinger hittil. Men fredag kunne Aftenposten melde at de har målt temperaturen på de mest populære badeplassene i Oslo. Sjekk hva temperaturene er i videoen øverst i artikkelen! 

Sjekk været der du er!

Les også: 

Varmeste mai registrert på Østlandet noensinne

Stor brannfare i knusktørre skoger

VIDEO: Norske Benjamins badestunt gikk verden rundt

VIDEO: Bikinimote: Slik har kvinners badetøy utviklet seg

Reise
Populært