Meny

Full flyger pågrepet før avgang

En portugisisk annenflyger ble pågrepet da at han ble funnet sterkt beruset i cockpiten på et fly like før avgang fra flyplassen i tyske Stuttgart.

En ansatt ved flyplassen varslet politiet da han oppdaget at annenflygeren i 40-årene stinket alkohol og sjanglet mot utgangen der flyet tilhørende selskapet Portugalia, sto klart til avgang fredag kveld.

Flygeren gikk om bord og satte seg i cockpiten der han kort tid etterpå ble pågrepet av politiet. Flygerens pilotlisens ble umiddelbart inndratt, og han ble ilagt en bot på 10.000 euro, tilsvarende 95.000 kroner.

Portugalia-flyet skulle fra Stuttgart til Lisboa med 106 passasjerer om bord, men flyavgangen ble innstilt.

Flyselskapet opplyser at saken skal etterforskes og beklager til alle passasjerene som ble berørt.

Reise
Populært