Ble med håndbagasjen gjennom røntgenmaskin

Video: De ansatte ved sikkerhetskontrollen ble forbauset da dette bildet dukket opp.

Den kinesiske kvinnen var bekymret for at håndbagasjen hennes skulle bli stjålet i sikkerhetskontrollen på togstasjonen. Hun fant en uortodoks løsning.

Personalet ved togstasjonen i Dongguan, sør i Kina, ble i stuss da de så silhuetten av en togpassasjer på røntgenskjermene, melder BBC News.

Episoden utspant seg forrige helg, da 390 millioner kinesere var på reisefot i forkant av kinesisk nyttår, 16. februar.

Etter å ha klatret av rullebåndet tok kvinnen med seg håndbagasjen og forlot sikkerhetskontrollen.

Hun hadde fortsatt på seg sine høyhælte sko mens hun rullet gjennom maskinen på alle fire.

Det er uklart hvorfor kvinnen var så bekymret for baggasjen, men mange kinesere har med seg store mengder kontanter hjem til familien i forbindelse med nyttår.

Passasjeren hadde tidligere plassert koffertene sine på rullebåndet, og forsøkte å passere sikkerhetskontrollen med en liten håndveske, ifølge lokale medier. Hun later til å få beskjed om at all håndbagasje må gjennom kontrollen, men nektet å skilles fra håndvesken.

Løsningen ble noe uvanlig. En vekter på stedet kunne ikke gjøre annet enn å le i forundring da kvinnen kom ut på den andre siden.

«Passasjerer advares om at slik adferd ikke bare er forbudt, men også at strålingen fra maskinene er svært skadelig for mennesker», skriver People’s Daily.

Videoen ble først delt på Facebook av den digitale nyhetsplattformen Pear Video, siden også av statlige People’s Daily.

People’s Daily og andre lokale medier melder at kvinnen seilte gjennom skanneren søndag fordi hun ville beskytte pengene pengene sine, ifølge Reuters.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært