Norwegian har fått driftstillatelse i Argentina

<p>Konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian er glad for at selskapet kan ekspandere også i Argentina. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix</p><p></p>
Konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian er glad for at selskapet kan ekspandere også i Argentina. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Argentinske myndigheter har gitt driftstillatelse til Norwegians datterselskap i landet. Flyselskapet har tidligere fått godkjent 153 flyruter i Argentina.

Tillatelsen ble utstedt natt til lørdag norsk tid.

– Dette er en ny milepæl for Norwegian. Godkjennelsen betyr at vi snart kan tilby argentinere å fly med nye, komfortable fly til en lav pris, sier konsernsjef Bjørn Kjos i en pressemelding.

I desember godkjente det argentinske luftfartstilsynet oppstart av 153 Norwegian-ruter fra Argentina. Selskapet hadde søkt om godkjennelse av 156 ruter. Norwegian opplyser at de har planer om både innenriks- og utenriksflyginger fra Argentina.

Selskapet har ett Boeing 737–800 basert i Argentina i dag. Norwegian Air Argentina, et heleid datterselskap i Norwegian, er i ferd med å bygge opp administrasjon i Buenos Aires.

Personvernpolicy