Passasjer flyktet ut nødutgangen etter venting i kabinen

Video: Her går mannen ut på flyvingen i desperasjon.
Artikkelen fortsetter under annonsen

En utålmodig flypassasjer orket ikke å vente på å komme seg ut av flyet etter landing. Dermed brøytet han seg ut gjennom en av flyets nødutganger.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå kan flypassasjeren vente seg en solid bot.

En times forsinkelse på flyet fra London til Malaga første nyttårsdag ble i meste laget for en 57-åring fra Polen. Begeret rant over da de måtte vente en halv time til etter landing, visstnok uten forklaring.

– Han reiste seg opp, åpnet nødutgangen og sa: «Jeg går ut på vingen», forteller Fernando Del Valle Villalobos til Metro .

Arrestert – led av astma

Ute på vingen ble han sittende en stund, helt til bakkemannskapet overtalte han til å komme inn igjen etter å fryktet for at han skal hoppe. Han ble siden anholdt.

Til politiet har mannen forklart at han lider av tung astma, noe som gjorde det vanskelig for ham å puste i kabinen. Sidemannen Raj Mistry bekrefter at det var en utfordring.

– Det virker som ingen la merke til at han hadde astma. Personalet nektet å høre på ham. To ganger brukte han astmamedisin under reisen, og ble desperat etter frisk pust mot slutten, sier Mistry til Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brudd på spansk sikkerhet

En talsperson for Ryanair kaller hendelsen en sikkerhetsbrist.

– Politiet på flyplassen avhørte mannen. Ettersom dette var et brudd på spanske sikkerhetsregler blir det tatt hånd om av spanske myndigheter, heter det i en uttalelse fra Ryanair.

Mannen ble senere løslatt, men flyturen blir nok vesentlig dyrere enn beregnet.