Emirates nye First Class-suiter er de første i sitt slag

Den tidligere Top Gear-stjerna går fra biler til fly.

Dubai-baserte Emirates slår på stortromma og henter inn Jeremy Clarkson for å presentere sine nye privatsuiter på første klasse.

Mens noen flyselskaper får deg frem med trang beinplass, overpriset «mat» og kranglete seter, er det andre som ønsker å tilby skyhøy luksus, så lenge du kan betale for det.

Emirates har tidligere skrytt av å være verdens første flyvende restaurant, med destinasjonsinspirerte retter på menyen som skal gi deg en kulinarisk forsmak på målet for reisen din.

Nå viser selskapet frem sitt nye kabinprodukt som vil være å finne på Boeing 777-rutene til Genève og Brussel. Og det gjøres med TV-kjendis og tidligere «Top Gear»-programleder Jeremy Clarkson, som du kan se i videoen øverst i saken.

Privatlivets fred

1. desember er det «premiere» på ny First Class, businessklasse og økonomiklasse. På øverste klasse kan du sikre deg egen suite for å gjøre reisen så behagelig som mulig, der konfigurasjonen blir 1-1-1 i bredden.

Designet, som er utviklet i samarbeid med Mercedes Benz, omtales som mer konservativt.

Emirates nye privatsuiter er de første i bransjen som kan lukkes helt med skyvedører som går opp til taket, noe som sikrer fullstendig privatliv uten innsyn. Via videoanrop kan du få kan kabinpersonalet til å hente mat og drikke, som serveres gjennom eget servicevindu uten å forstyrre kunden.

Garderobeskap og 32-tommer

Samtlige suiter har vindu, og de som er plassert i midtgangen har et virtuelt vindu som streamer utsikten live via eksterne kameraer. Den lille TV-skjermen på stolryggen foran deg er her byttet ut med 32-tommers full HD-skjerm med et underholdningsutvalg på 2.500 titler.

Legger man til egen garderobe, temperaturinnstillinger, myke skinnseter og dus belysning, så burde det ikke være noe problem å komme våken og opplagt til bestemmelsesstedet.

Les også:

Den norske invasjonen på Kanariøyene har økt i styrke

Flyselskapenes priskrig er lønnsomt for deg

Ni smarte tips om du skal ut og fly

Dette må du vite når flyet ditt settes på bakken

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden