Meny

Singapore Airlines investerer milliarder i ny design

Med «Space made personal, experience the difference», skal Singapore Airlines gi mer plass og mer privatliv.

Singapore Airlines investerer 850 millioner dollar i økt komfort og plass om bord på alle sine A380, går det frem av en pressemelding torsdag.

Skinnseter fra italienske Poltrona Frau, Wedgwood-porselen og krystall fra franske Lalique. Singapore Airlines hever standarden på komforten i luften med enda større og mer luksuriøse suiter med ny dobbeltseng, egen 32 tommers HD-TV, mulighet for dobbeltseng i Business, og bedre seter både i Premium Economy og Economy.

Les også: Slik unngår du ekstra gebyrer når du bestiller flybilletter

Utviklingen av den nye designen har tatt fire år, og tett dialog med lojale kunder har spilt en stor rolle, forteller selskapet.

De nye Suitene i First Class blir 60 prosent større, og blir dermed de største First Class suitene i luften. Hver dobbel-suite blir på 9,4 kvadrat, og rommer både en dobbeltseng og to komfortable seter.

Den nye designen er i luften i desember. Da får Singapore Airlines levert det første av sine nye A380. Resten av A380-flåten oppgraderes fortløpende, og samtlige fly vil ha den nye designen innen 2020.

Les også: På denne flyplassen blir du glad for å vente noen timer ekstra

– Med våre nye kabinprodukter har vi som mål å sikre vår ledende posisjon i bransjen. Den store investeringen i de nye produktene og servicetilbudet er nok et eksempel på at vi lytter til våre kunder, og at vi som selskap vil gjøre alt for å sikre at våre kunder får verdens beste reiseopplevelse i luften, uttaler Senior Vice President, Product & Service, Mr. Marvin Tan.

Les også: Singapore er kåret til verdens grønneste by

Denne saken ble først publisert i Hegnar.no

Reise
Populært