Verdenscruise: Familie og venner får gratis gjestelugar

Skulle du savne familien om du er på verdensomseiling med Vasco da Gama, tilbyr rederiet Nicko Cruises gratis lugar til familiemedlemmer som vil være med på deler av turen.
Skulle du savne familien om du er på verdensomseiling med Vasco da Gama, tilbyr rederiet Nicko Cruises gratis lugar til familiemedlemmer som vil være med på deler av turen. Foto: Nicko Cruises
Artikkelen fortsetter under annonsen

Verdenscruise i ett års tid uten å se familie og venner? Nicko Cruises har en lindrende løsning for lengsel etter kjære mens du selv cruiser de syv verdenshavene..

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nicko Cruises tilbyr gratis lugarer for gjester som bestiller Grand World Cruise 2024-25 ombord på Vasco da Gama.

I følge nettstedet til det tyske cruisemerket kan passasjerer som legger ut på den 148 dager lange reisen invitere familie og venner ombord. Opptil to lugarer tilbys gratis og kan brukes på en enkelt strekning – segmentet, som de kaller det – av hele verdenscruiset, skriver Cruise Industry News.

Passasjerer som legger ut på den 110-dagers Compact World Cruise, en kortere versjon av den komplette globale seilasen, er også kvalifisert – men for én gratis lugar.

Nicko Cruises’ Grand World Cruise seiler fra Hellas i slutten av oktober 2024. Reisen skal avsluttes på Tenerife i midten av mars 2025, og har besøk til 73 destinasjoner i 31 land over hele kloden på programmet.

Les alt om cruise i ABC Nyheter

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Suite ombord på Vasco da Gama Foto: Nicko Cruises
Suite ombord på Vasco da Gama Foto: Nicko Cruises

Kan velge et «segment»

Den komplette reiseruten er delt inn i tre ulike segmenter. Den første seiler i 57 dager og knytter Hellas til Australia med besøk til Midtøsten og Asia.

Med fokus på Sør-Stillehavet, seiler det andre segmentet mellom Australia og Sør-Amerika i 36 dager.

Etter å ha fullført verdensreisen, utforsker det tredje segmentet Sør-Amerika og Sør-Atlanteren i totalt 57 dager.

I tillegg til gratis lugarer for familie og venner, får gjester som legger ut på Grand World Cruise andre fordeler, inkludert gratis klesvask og renseri.

Cruiseskipet Vasco da Gama skal ut på verdenscruise. Foto: Nicko Cruises
Cruiseskipet Vasco da Gama skal ut på verdenscruise. Foto: Nicko Cruises

Mere "gratis"

Nicko Cruises tilbyr også gratis vin, øl og alkoholfrie drikker gratis til alle hovedmåltider, samt kuponger for foto- og spatjenester ombord. Ytterligere fordeler inkluderer prioritert ombordstigning og avstigning, i tillegg til en gratis ni-retters middag og tilhørende drikke på skipets Chef's Table Restaurant og en inkludert internettpakke.

Vasco da Gama med plass til 1270 gjester ble kjøpt opp av Nicko Cruises i 2020. Det bygget av Fincantieri-verftet i 1994 for Holland America Line, og gjennomgikk en oppussing tidligere i år i Portugal.