Trysil: Vinterferie også for deg uten ski på beina

Denne danske gruppen er i Trysil for femte gang. Her samlet på toppen av Trysilfjellet.
Denne danske gruppen er i Trysil for femte gang. Her samlet på toppen av Trysilfjellet. Foto: Jonas Sjögren/Destinasjon. Trysil
Artikkelen fortsetter under annonsen

Trysil bygger seg stadig ut som vinterferie-destinasjon for hele familien. Her er en pakke på 10 ting å finne på for store og små.

Artikkelen fortsetter under annonsen

TRYSIL: Ikke særlig moro å gå eller stå på ski, sier du?

Vinterdestinasjonen Trysil har tatt til seg at ikke alle synes toppen av lykke er planker under beina.

Dermed har de sydd sammen en lang rekke aktiviteter som skal kunne gi maksimal moro også for de som bare ønsker å være ute i vinteren. Alternativene er mange - hundesledekjøring, snøscooterkjøring, kanefart, vinterridning, isfiske eller trugetur for å nevne noe.

Destinasjon Trysil, medlemsorganisasjonen for næringsvirksomhet i Trysil, har samlet ti aktiviteter som de mener kan utvide opplevelsene av den kommende vinterferien:

HUNDESLEDE: I Trysil kan du styre din egen slede gjennom ekte høyfjellsterreng. Når de første nervepirrende minuttene har gått og man merker at man faktisk har kontroll på hundene, kan man nyte turen i fantastisk natur. 40 minutter, halv dag eller hel dag. Foto: Johan Andersson/Left Hand Design

Dette er Trysil

Trysil er Norges største ski- og stisykkeldestinasjon med 885 000 gjestedøgn, 28 500 senger rundt Trysilfjellet.

Stedet har over 1 100 000 skidager, og 255 millioner NOK i skipassomsetning.

Skitilbudet består av 68 bakker, 31 heiser og over 500 km med langrennsløyper.

I sommersesongen produserer Trysil over 87 000 sykkeldager, har 100 km med naturlig sykkelstier, sykkelparker, over 50 km tilrettelagte sykkelstier og et stort utvalg av aktiviteter og arrangementer.

80 % av de kommersielle gjestedøgnene i Trysil kommer fra utlandet.