Syv historiske restauranter verdt å oppdage i Madrid

I Madrids eldgamle restauranterkan du finne alt fra godt tilberedte tradisjonelle og populære retter til mer raffinerte oppskrifter servert i luksuriøse omgivelser.
I Madrids eldgamle restauranterkan du finne alt fra godt tilberedte tradisjonelle og populære retter til mer raffinerte oppskrifter servert i luksuriøse omgivelser. Foto: Turespaña
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er en kjensgjering at man spiser godt i Spania.

Artikkelen fortsetter under annonsen

SPANIA: Og med god grunn, den brede og varierte gastronomien er full av historie.

For å gjøre et dypdykk i historien kan du ty til bøker. Eller enda bedre, hva med å ta en tur til de eldste restaurantene? På den måten kan du smake og oppdage det brede og varierte kvalitetsmattilbudet landet byr på.

I Madrid er det en mengde veletablerte spisesteder, og minst 7 av disse er mer enn 100 år gamle!

Lhardy er en av de eldste restaurantene i Madrid. Foto: Turespaña
Lhardy er en av de eldste restaurantene i Madrid. Foto: Turespaña

Spanias Turistkontor i Norge foreslår i en pressemelding disse høydepunktene: Malacatín , Posada de la Villa , Taberna Antonio Sánchez , Casa Ciriaco , Lhardy , Botín og Casa Pedro.

Disse århundregamle etablissementene tilbyr alle det beste kjøkkenet samtidig som de bevarer tradisjonen og historien til byen og dermed er en viktig del av Madrids kultur- og turistarv.

I dem kan du finne alt fra godt tilberedte tradisjonelle og populære retter til mer raffinerte oppskrifter servert i luksuriøse omgivelser.

Foto: Turespaña
Foto: Turespaña

Det er et bredt spekter av alternativer som passer alle budsjetter. Uansett hvor du går blant disse syv mattemplene, vil du garantert nyte en fantastisk opplevelse.