Oslos nye storhotell: Elektrisk salgsstart på Sommerro

Sommerro åpner september 2022.
Sommerro åpner september 2022. Foto: Chris Aadland
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sommerro har åpnet for nettbestilling av hotellrom, arrangementer og møter. Kun 7 måneder før åpning er huset allerede forhåndsbooket for 63 millioner kroner. Her kan du ta en kikk på rommene i storbygget på Solli plass.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg har åpnet mange hoteller, men sjelden opplevd så stor interesse for bygget og alle mulighetene det byr på så lang tid før åpning. I pandemitider er mange på jakt etter noe de kan glede seg ekstra til; unike og autentiske destinasjoner. Samtidig har flere oppdaget gleden ved kortreiste opplevelser og steder å samles, sier Jarle Moen, hotelldirektør på Sommerro.

Art Deco-bygget til Oslo Lysverker på Solli Plass er godt på vei i forvandlingen hotell, restauranter, barer, kino, kulturscener og møteplasser.

Ikoniske Vestkantbadet settes i stand og utvides med en stor gym- og velværeavdeling. Det blir også basseng, bar, restaurant og badstu på taket. Dørene på Sommerro åpner første september 2022, men huset har allerede solgt overnatting, selskaps- og møtelokaler for over 63 millioner kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
En av de fire Heritage Suite. Foto: GrecoDeco

Investerer i opplevelser

CNN , Forbes og reisemagasiner over hele verden har satt Sommerro på listen over hotellåpninger å glede seg til i 2022. Også designmagasiner som Architectural Digest og Wallpaper har store forventninger til huset og måten det bevarer og bygger videre på byggets snart 100 år gamle historie, kunst og arkitektur. Sommerro legger vel så mye vekt på kvalitet i opplevelsene som i interiøret. I tillegg til stor interesse fra utenlandske turister, opplever Sommerro også stor etterspørsel fra Norge og Oslo.

- Folk er blitt mer kresne på hva de bruker tiden sin på, og ser at de ikke nødvendigvis trenger å reise så langt for å komme seg bort fra hverdagen. I salgsteamet får vi mange forespørsler om å skreddersy pakker med velværeopplevelser i Vestkantbadet på formiddagen, Afternoon Tea på ettermiddagen og kino- eller kulturkveld før helaften med venner i Ekspedisjonshallen. Vi er et 24-timers hus, med en stor bredde i alt vi kan tilby. Dermed er det også stor bredde i gjestene som vil besøke eller bo hos oss, sier salgsdirektør Marianne Bergseng.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skal gi energi

Huset har overnattingsmuligheter for alt fra vennerturer på budsjett, til storfamilier eller kjærester som ønsker det lille ekstra. Sommerro har valgt bort tradisjonelle møterom til fordel for mer unike omgivelser, som biblioteket, kinoen og det originale Direktørkontoret.

- Det er ikke bare reisevanene som har forandret seg, også arbeidslivet. Næringslivet ser etter møtesteder som kan gi ekstra påfyll. Målet er at alle på Sommerro skal gå ut døra med mer energi enn da de kom, avslutter Bergseng.