Ving 2022: Treningsreiser til Mallorca og Kypros

Yoga i morgensola på Mallorca
Yoga i morgensola på Mallorca

Yoga, skogsbad, rulleski og bootcamp er bare noen av treningsformene som står på programmet når Ving lanserer neste års treningsreiser – og reisearrangøren kan allerede melde om stor interesse og pågang.

Bare noen dager etter at Ving lanserte sine nye treningsreiser har det vært stor trafikk på nettsiden og kommet inn flere titalls påmeldinger. Kristin Skjelvaag, ansvarlig for treningsreiser i Ving, er svært fornøyd med responsen.

– Vi så en sterk vekst i treningsreiser før pandemien, og nå kan det se ut til at veksten fortsetter der den slapp. Neste års program består av en kombinasjon av tidligere suksesser og nye, spennende treningstyper, og den store variasjonen er nok en av grunnene til den store interessen. Folk finner akkurat den typen treningsreise de er på utkikk etter, forteller Skjelvaag i en pressemelding.

Naturretreat på Mallorca
Naturretreat på Mallorca

Skogsbad og sanseøvelser på Mallorca

En av nyhetene i programmet er en naturretreat på Mallorca, der morgenmeditasjon, skogsbad og sanseøvelser er blant aktivitetene. Det skal også arrangeres en egen yogafestival i Hellas, padelreise til Kroatia og i samarbeid med Team Coop og brødrene Skinstad er det satt opp en innholdsrik treningsreise for rulleski-entusiaster.

– Vi arrangerer også to treningsreiser i samarbeid med den kjente treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand, også kjent som Funkygine, der den ene turen allerede er fullbooket og har venteliste. Det er ingen tvil om at mange er klare for en aktiv ferie neste år, sier Skjelvaag.

Padelreise
Padelreise

Viderefører suksessen Ving Camp

Ving Camp er treningsreisen for deg som vil utfordre deg selv i et variert, morsomt og tøft program med blant annet yoga, dansekoreografi med høy intensitet, militærinspirerte øvelser og Boot Camp på programmet – alt på dine premisser.

Team Coop og brødrene Skinstad - treningsreise for rulleski-entusiaster
Team Coop og brødrene Skinstad - treningsreise for rulleski-entusiaster

– Vi har arrangert Ving Camp årlig i nesten 10 år, og den er stadig like populær og blir ofte fullbooket. På disse turene er målet at deltakerne skal oppleve treningsglede og samhold, og det blir knyttet mange nye vennskap, forteller Skjelvaag.

På Ving Camp velger du nemlig selv hvor mye du vil delta, og uansett hvilke forutsetninger du kommer med lover treningsteamet at du vil bli utfordret og få en god treningsopplevelse.

– Mange av de som melder seg på har vært med en eller flere ganger før, så dette er en helt klart en oppskrift som fungerer, sier Skjelvaag.

Ving Camp arrangeres som vanlig tre ganger i løpet av 2022. To ganger på Kypros og en gang på Mallorca. For deltakerne venter en uke med masse humor, glede og inspirasjon.

Personvernpolicy