Meny

Superyachter og merkelig kunst:

Slik ble Mykonos partyøya for de superrike

<p>Først kom kjendisene til den greske øya Mykonos, så fulgte de superrike.</p>
Først kom kjendisene til den greske øya Mykonos, så fulgte de superrike. Foto: Colourbox.com

Den greske øya har lenge tiltrukket seg en glamorøs gjeng, men da milliardærene kom forvandlet den seg til et tilfluktssted med absurd luksus.

Det er ingen steder å få kjøpt en bøtte og spade, men du får enkelt tak i en Gucci-clutch til rundt 100.000 kroner eller graffitikunst til 2,5 millioner. Stripen med sand på den sørvestlige kysten av den greske øya Mykonos er ingen vanlig strand.

– Ha ha, nei, svarer Anna, en velkledd vertinne som ønsker gjester velkommen til Nammos beachclub. Jeg er innom for å spørre om det finnes et sted å kjøpe en oppblåsbar madrass eller annet som hører bading til.
– Kundene våre er vanligvis ikke den typen mennesker.

Nammos er et foretrukket reisemål for noen av verdens rikeste og mest kjente mennesker, fra Kate Moss, Lindsay Lohan og Ariana Grande til Philip Green, Wayne Rooney og Usain Bolt. Deres inntog her har snudd lokalsamfunnet på hodet, og forvandlet det fra et fiskevær til et slags «Kings Road ved havet».

På spørsmål om jeg kan spise middag på strandklubben svarer Anna at det kan jeg dessverre ikke, da bordbestilling må gjøres uker i forveien. Antakelig like greit – en tallerken med havabbor-sashimi ville kostet meg 2000 kroner.

Alle danser på bordene

Selv forsøket på å ta en øl i baren, baren der absolutt alle kunder, store og små, danser på bordene til dunkende RnB, blir forhindret av et team på seks sikkerhetsvakter i svarte poloskjorter og shorts.
George, en av vaktene, forklarer at kun de som har bestilt bord har lov til å være med på festen.
– Det er som en vanlig restaurant frem til klokken 18, sier han.
– Etter det starter festen, hver kveld. Folk bruker enorme beløp – en halv til en hel million kroner på en kveld er ikke uvanlig.
Det er beløp som George, som er fra Athen og jobber på Mykonos om sommeren, og som deler en liten leilighet med fem andre sesongarbeidere, må jobbe i ti sommersesonger for å tjene.
Hans jobb er å avvise alle de som ikke har viftet med sedlene, fra å delta på festen, og å forhindre at de som hygger seg får uønsket oppmerksomhet.

34 flasker Veuve Clicquot på kjøl

Å tiltrekke seg oppmerksomhet og flagge formuen din ser ellers ut til å være en av hovedgrunnene til å besøke Nammos. Stranden ligger i Psarou-bukta, en 15 minutters kjøretur sørover fra Mykonos by.

I kveld vokter George bordet til den australske YouTube-influenseren Shani Grimmond, hvis 1,4 millioner følgere ofte ser henne avbildet i badetøy på nettopp denne typen lokasjoner.
På det ene bordet hennes, det hun ikke danser på, ligger 34 flasker Veuve Clicquot-champagne på kjøl. Hver flaske VC, som klientellet kaller boblene, koster 10.000 kroner. Grimmond nekter å snakke med meg.

I 2017 ble tidligere milliardær og Topshop-gründer Philip Green foreviget på Instagram mens han knuste tallerkener og sprutet champagne sammen med eiendomsmogul Robert Tchenguiz, Kardashian-matriarken Kris Jenner og den amerikanske designeren Tommy Hilfiger. Greens festing ved Nammos skjedde like etter at BHS, varehuset han solgte til en tidligere konkursrytter for 10 kroner, gikk dukken sammen med 11.000 arbeidsplasser.

Besøkt av Jackie O på 1960-tallet

Andre som har blitt avfotografert i baren (frivillig eller ei), eller inkludert i det 113 sider lange Nammos magasinet, inkluderer Lewis Hamilton, modellene Bella Hadid og Heidi Klum, sangeren Nicole Scherzinger og skuespiller Leonardo DiCaprio.
For litt ekstra privatliv kan kjente ansikter leie en cabana, komplett med et utendørs boblebad og butler, til 50.000 kroner dagen. Cabanas på en like pen, men langt fra like glamorøs strand, 10 minutters kjøretur unna, koster 100 kroner.

Mykonos har tiltrukket seg turister siden 1920-tallet, da arkeologer og antikkjegere brukte øya som base for å besøke de greske ruinene på naboøya Delos. På 60-tallet fikk flere opp øynene som følge av at den tidligere amerikanske førstedamen Jackie Kennedy Onassis besøkte stedet sammen med sin andre ektemann, shipping-kongen Aristoteles Onassis. Det finnes to barer og et hotell dedikert til Jackie O på Mykonos. Etter henne fulgte Grace Kelly, Brigitte Bardot og Sophia Loren. Øya ble videre et reisemål for homofile på 70-tallet, da den italiensk-amerikanske maleren Pierro Aversa og en lokal fisker, Andreas Koutsoukos, opprettet Pierro's, en LHBT-vennlig bar.

Etter kjendisene kommer de superrike

Det er en kjent sak at dit kjendisene drar, følger ofte de superrike. Psarou-bukta som Nammos ligger i, er blitt spesielt populær fordi det er en naturlig dyphavshavn som er beskyttet mot den beryktede nordavinden. Dermed er det et perfekt sted for milliardærer å fortøye superyachtene sine. Mens jeg besøker bukta ligger 11 slike ankret opp, inkludert the Maltese Falcon, en tremaster og seildrevet superyacht til 300 millioner dollar, bygget til Tom Perkins, risikokapitalist i Silicon Valley. Yachten med 6 kahytter kan chartres for 4,9 millioner kroner i uken. Det inkludert jetski og vannscooter. Leietakere rapporteres å være blant andre Googles medgründer Larry Page og skuespillerne Tom Hanks og Hugh Jackman.
Dem som mangler sjøbein har et alternativ ved at Nammos tilbyr en privat helikoptertur noen hundre meter innover i landet. Og hvis du ikke har ditt eget helikopter, vil chartering av en 35-minutters reise fra Athen koste deg 35.000 kroner.

Da de så hvor mye penger de rike la igjen i restauranten og i strandbaren, forvandlet eierne av Nammos beachclub området bak baren til Nammos Village, en enklave av 20 luksuriøse butikker. Kate Moss var DJ på åpningsfesten i fjor. I Dior-butikken selges Breton-stripede topper med påskriften J’Adior Mykonos til 12.000 kroner, eksklusivt her på Mykonos.

I tillegg til butikkene til Gucci, Burberry og Louis Vuitton, ligger kunstgalleriet Eden her, hvor man får kjøpt verk av graffitikunstneren Alec Monopoly til to millioner og mer. Monopoly (det er ikke hans virkelige navn, han har på seg bandana til enhver tid for å skjule sin identitet) og galleriet hans kjenner tydelig publikum.

– I Nammos kan omtrent alle som kommer inn hit kjøpe alt, sier galleristen Akaash Mehta.
– Det er det dette stedet ble laget for.

Det handler om penger

Det første verket du ser når du går inn i Eden viser bankmannen fra Monopol-spillet ved roret til en yacht, og Onkel Skrue i bakgrunnen. Pris: 2,5 millioner kroner. Andre verk hos Eden inkluderer et gigantisk American Express-kredittkort i sort og sølv preget med «Your name here». Mehta forteller at det ikke er noen skjult mening bak verkene. De handler ganske enkelt om penger, med monopolkarakterer [og temaer] som viser aspektene fra livet til de superrike.

Ifølge de ansatte i baren og andre steder er det ingen fiskere igjen i Nammos; de har alle solgt seg ut til eiendomsutviklere. Men Nammos er ikke det eneste stedet på øya som har blitt forvandlet for å oppfylle kravene til de superrike.

I 2015 kjøpte de tyske kompisene Thomas Heyne og Mario Hertel opp Scorpios, en bar som ligger på en odde tvers over bukten fra Nammos. Baren er nå en destinasjon for superluksusfester. De tilbyr også velværeaktiviteter som inkludert yoga og psykedeliske pustekurs.

Elena, en av tre vertinner på Scorpios som tar imot gjester som ankommer på vei (de andre er stasjonert på brygga for å ønske de som ankommer sjøveien), sier at jeg kommer til gå glipp av de store festene. De er på tirsdager, torsdager og søndager.
– Det kan dannes kø her med 2000-3000 mennesker, sier hun, og legger til at barens policy er «aldri å spille gresk musikk».

Kjente ansikter blir ofte sett på Scorpios, men Elena sier at hun ikke alltid kjenner dem igjen.
– Vi hadde Gigi Hadid her, men jeg visste ikke hvem hun var. Det var 10 minutter til stenging av kjøkkenet, og jeg sa: «Hvis du er klar og vet hva du vil bestille, så er det greit».
– Etterpå sa de andre jentene: «Elena, kom igjen – det er Gigi Hadid. Hun kan spise middag når hun vil».

Pendler med delingstjeneste for jetfly

Scorpios viste seg å være en slik hit blant eliten i Londons kunst- og medieverden at den private medlemsklubben Soho House kjøpte baren, med en avtale som inkluderte San Giorgio-hotellet med 40 rom ved siden av. Salgsprisen ble ikke opplyst.

En av Scorpios topp-DJer, Jean Claude Ades, som spiller på søndagsfestene, pendler til Mykonos fra hjemmet sitt på Ibiza ved hjelp av en ny delingstjeneste med privat jetfly. Den heter Aero og er startet av den kanadiske milliardæren og Uber-medgründeren Garrett Camp. Billetter til Aero-tjenesten, som ble lansert for kort tid siden, koster rundt 8000 kroner en vei på et 16 seters CRJ-200-fly. Aeros Jaimee Zullo sier at selskapet opprettet ruten etter at klubbgjengerne klaget over vanskelighet med å reise mellom de to festøyene, noe som normalt krever bytte av fly og kan ta timesvis.

I løpet av årets seks første måneder har antallet internasjonale besøkende på Mykonos flyplass økt med 20 prosent til 282.000 sammenlignet med samme tid i 2018. Hver dag i høysesongen i august er det mer enn 200 fly, inkludert et betydelig antall private jetfly, som tar av eller lander på flyplassen. Denne gjennomgår for tiden en oppgradering til 250 millioner kroner. Alexander Zinell, sjefen for flyplassoperatøren Fraport Greece, sier overhalingen av flyplassen vil inkludere to nye VIP-lounger når den åpnes i 2021.

Villaleie for 10 millioner i måneden

Har man ingen superyacht å overnatte i kan man få sin søvn på et femstjerners hotell eller i en ultraluksuriøs villa. Den ene er tilgjengelig for drøyt 10 millioner kroner i måneden.
Roi Deldimou, sjef for Mykonos-filialen til Londons luksuriøse eiendomsmeglerfima Beauchamp Estates, sier Villa Tamarisk «er en for milliardærer og VIP-er».
– Ord blir fattige, sier hun om villaen som ligger høyt på en klippe med nesten 270-graders utsikt over sjøen og Mykonos by, og den aller beste solnedgangen.
– Utsikten er så god, det er som å ha balkong i Egeerhavet.

Deldimou sier at villaen på nesten 1400 kvadratmeter er det største private huset på Mykonos, kanskje den største på alle de greske øyene.
Størrelse er viktig for rike kunder, ettersom «milliardærer er vant til å bo i store hus, og det kan være veldig vanskelig for dem å tilpasse seg i små villaer».

Villa Tamarisk leveres komplett med en stab som er der for kunden døgnet rundt.
– Det er en butler, en kokk og en sous-chef, to servitører og et vaskerom.
Villaen har åtte soverom, ni bad og et utendørs område med plass til 120 mennesker. Til den nette sum av 3,3 millioner kroner i uken er villaen mer enn en million dyrere enn den nest dyreste leieboligen på øya.
– Mange [av kundene] kommer fra London, sier Deldimou.
– De er kanskje britiske i passene sine, men de er ikke britiske. Det er enkelt for dem å komme til Mykonos fra London; det er bare tre og en halv time i deres private jetfly.

Prisene presses opp for lokale

Solnedgang på Mykonos. Foto: Colourbox.com
Solnedgang på Mykonos. Foto: Colourbox.com

Tilstrømningen av velstående ferierende har presset prisene opp for alle hjem på øya, og noen lokale klager over at det vanskelig å finne et rimelig sted å bo.
Nick, som jobber for et bilutleiefirma, forteller at leien hans på et lite hus i innlandet har steget fra 4000 til 6000 kroner i måneden, noe han mener er to eller tre ganger det greske gjennomsnittet.
– Det har alltid kommet turister hit, men de er mange flere nå, de er mye rikere og bruker mye penger. De lokale vil gjerne ha noen av disse pengene så de legger ut hjemme sine på Airbnb, noe som betyr enda færre hus til leie, og dyrere priser.

På den annen side er lønna mye høyere på Mykonos enn andre steder i Hellas.
– Turistene har gjort at prisene stiger, men de har også skapt mange arbeidsplasser som lønner godt.
Mange av de ansatte som jobber i barene, restaurantene og hotellene har flyttet hit for sesongen. Noen er fra fastlands-Hellas, der arbeidsledigheten for ungdommer er på 40 prosent, men det går gjetord om pengene som kan tjenes på Mykonos enda lengre av sted.
Yazar Abbsa (18) har kommet fra Pakistan for å selge klær på stranden om dagen og vaske biler og lære engelsk og gresk på kveldene.
– Det er mye mer å tjene her enn i Pakistan eller i Athen, sier han mens han venter på en heis ned til stranden Super Paradise fra Ano Mera, innlandsbyen hvor sesongarbeidere bor, ofte under forhold som ligner sovesaler.
– Ja, det er hardt arbeid her, men det er bedre enn noe annet sted jeg har testet, sier den unge mannen.

Oversatt av Guro Thorbru /ABC Nyheter / Pressworks © Guardian News & Media Limited

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
01:16 Brasil sender hæren på brannslukking i Amazonas01:09 Nord-Korea skal ha avfyrt to raketter01:02 To personer til sykehus etter trafikkulykke i Bergen00:44 Kritisk for mann som ble reddet opp av vann i Oppdal00:36 Trump tilbyr Brasil hjelp til å slukke brannene i Amazonas00:34 Trump varsler høyere toll på kinesiske varer00:21 Carlsen med remis mot Nakamura i St. Louis00:20 Solberg unngikk regjeringskrise i tolvte time00:17 Politiet etterforsker to mulige voldtekter i Frognerparken23:08 Wall Street-fall etter eskalering i handelskonflikt mellom USA og Kina23:05 Venstre sier ja til Erna Solbergs bompengeskisse22:33 Støre mener Solbergs bomultimatum er oppsiktsvekkende22:14 SV om bompengeskissen: Miljøfiendtlig og usosial21:27 USAs eldste høyesterettsdommer behandlet for kreft igjen21:23 Jensen: Frp kan stille seg bak siste bompengeskisse21:15 Verdens mest skitne industrier forurenser politikken21:03 Macron: G7-landene arbeider med Amazonas-tiltak20:52 Zarif roser Macrons forslag for å løse atomstriden20:36 Magnus Carlsen imponerte med kastarmen20:25 Erdogan møter Putin19:38 Statsministeren stilte bom-ultimatum19:26 Sikkerhetshull: Her stikker tyvene av med million-Tesla på sekunder19:22 Frankrike etterforsker anklager om seksuelt misbruk knyttet til Jeffrey Epstein19:21 IS-kvinne med syk fireåring vil ikke gi fra seg barna til norske myndigheter19:15 Politiet etterforsker Ap-politiker for fiktive reiseregninger18:54 Etterlyser Plan B dersom Norge ikke lenger kan stole på USA i en krise18:37 Demonstrasjon utenfor Brasils ambassade etter Amazonas-branner17:55 Verdens beste: Norsk restaurant topper kåring17:29 30 år siden baltisk folkekjede-protest mot Sovjet17:12 Tiltak etter terrorangrep ved moské forlenges ut året17:08 Kripos bistår i drapssak i Bergen16:42 Teknisk feil på tre av de nye ambulanseflyene15:57 En av verdens rikeste er død15:54 Biff og soya er viktigere enn klodens overlevelse. Det er til å gråte av15:32 Russlands første flytende atomkraftverk på vei østover15:31 Kina trapper opp handelskrigen med USA15:22 Ber UD kreve garantier mot represalier: – Tyrkia skaper frykt i Norge15:20 NHL-stjerne får ikke spille landskamper på fire år15:20 Usikkert hvor lenge Liverpool-keeperen er ute15:06 Buss med skoleelever hang utfor veien14:50 Elleve og et halvt års fengsel for drap i Haugesund14:45 Maars Johnsen nær overgang til RBK14:20 Fakta før valget: Fem ting du bør vite om eiendomsskatt14:09 Død mann i Buskerud fortsatt ikke identifisert13:37 Henrik Larsson lei av å bli hetset – slutter som trener13:34 Isbjørn på vei tilbake til hytteområde på Svalbard13:13 Putin varsler svar på USAs rakettest13:11 Irland krever beskyttelse av Brasils regnskog – truer med å stemme mot handelsavtale13:03 Ulvekull i nytt revir i Elverum13:02 – Respektløst å la kronprins Haakon bli stående med hånden ut i løse luften12:42 Malta lar alle fra Ocean Viking gå i land12:36 Tidligere kunder saksøker Bitcoins Norge12:00 Godt billettsalg for kvinnenes kamp mot England11:45 Ber leasingselskaper sjekke om kunder har betalt for mye11:37 Solskjær etter rasismehendelsen: – Kan ikke tro at vi sitter i 2019 og snakker om dette11:35 Hareide må ta pause på grunn av infeksjon11:32 Politiet: Savnet nederlender omkom i padleulykke11:12 WHO: Kampen mot malaria har stagnert11:11 Ødegaard får spille kampene mot Real Madrid10:47 Vil fjerne begrensning for apotek10:46 Salpetersyre lekket ut på E6 i Østfold10:33 Jordens lunger brenner: – Meningsløst å se på at planeten vår forsvinner10:32 Forskning: Nattarbeid øker risikoen for kreft10:17 Aldri har andelen uføretrygdede kvinner vært større10:14 MDG mest fram på ny kommunemåling09:28 Abe anklager Sør-Korea for tillitsbrudd09:24 Nord-Koreas utenriksminister kaller Pompeo giftig09:21 Norsk kvinne funnet død i Stockholm – en person pågrepet09:12 Erna Solberg avlyser dagens programposter09:10 Russisk opposisjonsleder løslatt09:10 Færre europeere flytter til Storbritannia08:36 Strømprisen har gått ned08:26 Regjeringen etablerer eldreombud med kontor i Ålesund07:25 Viagra blir reseptfritt fra nyttår07:24 Sjanseløs mot sort hull: – Slukt og sluknet umiddelbart07:00 Vil i framtiden forby navn som Norec, Norad, Nkom og OsloMet06:56 Kjempehopp for Oslo Ap på meningsmåling siden juni06:56 Bil i full fyr på E18 ved Mysen06:30 Rapport: Teknologiselskaper setter verden i fare med drapsroboter06:29 Gunnarssons Palermo-mareritt: Fikk verken lønn eller spilletid06:11 Fem omkom under konsert i Algerie05:56 Dette skjedde i natt05:53 Mørklagte forhandlinger om bompenger05:51 UD advarer nordmenn om feriefavoritt05:50 Dette skjer i dag05:03 Indonesisk mann går baklengs for å stoppe avskoging04:56 Viktor Hovland med god åpningsrunde i Boise04:54 Gebyret for familiegjenforening er mer enn 17 ganger høyere enn i 200204:21 YouTube har stengt kontoer som forsøkte å påvirke situasjonen i Hongkong03:51 MDG suser fram på bergensmåling – kan sikre rødt byråd03:30 Bolsonaro mener Macron har mentalitet som en kolonialist03:08 Ikke egentlig så dyrt med tidenes høyeste boligpriser02:38 Boligbyggingen i Norge nesten halvert i år02:32 Interpol har utstedt arrestordre på tidligere geriljaleder fra Colombia01:51 Tutta åpnet ett slag under par i Canada01:47 Oslo-politiet vil ikke si om de fulgte ordre om å kontakte moskeer01:06 Svensk politi vil ikke gå med navn på tjenestekortet00:36 Småbarnsfar (27) i Bergen tar drapssiktelsen tungt00:28 Sjiraffen får status som beskyttet dyreart00:20 Frp-kilder: Venstre posisjonerer seg for å gå ut
Siste nytt
01:16VerdenBrasil sender hæren på brannslukking i Amazonas01:09VerdenNord-Korea skal ha avfyrt to raketter01:02NorgeTo personer til sykehus etter trafikkulykke i Bergen00:44NorgeKritisk for mann som ble reddet opp av vann i Oppdal00:36VerdenTrump tilbyr Brasil hjelp til å slukke brannene i Amazonas00:34VerdenTrump varsler høyere toll på kinesiske varer00:21SportCarlsen med remis mot Nakamura i St. Louis00:20NorgeSolberg unngikk regjeringskrise i tolvte time00:17NorgePolitiet etterforsker to mulige voldtekter i Frognerparken23:08VerdenWall Street-fall etter eskalering i handelskonflikt mellom USA og Kina23:05PolitikkVenstre sier ja til Erna Solbergs bompengeskisse22:33PolitikkStøre mener Solbergs bomultimatum er oppsiktsvekkende22:14PolitikkSV om bompengeskissen: Miljøfiendtlig og usosial21:27VerdenUSAs eldste høyesterettsdommer behandlet for kreft igjen21:23PolitikkJensen: Frp kan stille seg bak siste bompengeskisse21:15VerdenVerdens mest skitne industrier forurenser politikken21:03VerdenMacron: G7-landene arbeider med Amazonas-tiltak20:52VerdenZarif roser Macrons forslag for å løse atomstriden20:36SportMagnus Carlsen imponerte med kastarmen20:25VerdenErdogan møter Putin19:38PolitikkStatsministeren stilte bom-ultimatum19:26MotorSikkerhetshull: Her stikker tyvene av med million-Tesla på sekunder19:22VerdenFrankrike etterforsker anklager om seksuelt misbruk knyttet til Jeffrey Epstein19:21PolitikkIS-kvinne med syk fireåring vil ikke gi fra seg barna til norske myndigheter19:15PolitikkPolitiet etterforsker Ap-politiker for fiktive reiseregninger18:54NorgeEtterlyser Plan B dersom Norge ikke lenger kan stole på USA i en krise18:37PolitikkDemonstrasjon utenfor Brasils ambassade etter Amazonas-branner17:55ReiseVerdens beste: Norsk restaurant topper kåring17:29Verden30 år siden baltisk folkekjede-protest mot Sovjet17:12NorgeTiltak etter terrorangrep ved moské forlenges ut året17:08NorgeKripos bistår i drapssak i Bergen16:42Helse og livsstilTeknisk feil på tre av de nye ambulanseflyene15:57PengerEn av verdens rikeste er død15:54PengerBiff og soya er viktigere enn klodens overlevelse. Det er til å gråte av15:32VerdenRusslands første flytende atomkraftverk på vei østover15:31PengerKina trapper opp handelskrigen med USA15:22PolitikkBer UD kreve garantier mot represalier: – Tyrkia skaper frykt i Norge15:20SportNHL-stjerne får ikke spille landskamper på fire år15:20SportUsikkert hvor lenge Liverpool-keeperen er ute15:06NorgeBuss med skoleelever hang utfor veien14:50NorgeElleve og et halvt års fengsel for drap i Haugesund14:45SportMaars Johnsen nær overgang til RBK14:20PengerFakta før valget: Fem ting du bør vite om eiendomsskatt14:09NorgeDød mann i Buskerud fortsatt ikke identifisert13:37SportHenrik Larsson lei av å bli hetset – slutter som trener13:34NorgeIsbjørn på vei tilbake til hytteområde på Svalbard13:13VerdenPutin varsler svar på USAs rakettest13:11VerdenIrland krever beskyttelse av Brasils regnskog – truer med å stemme mot handelsavtale13:03NorgeUlvekull i nytt revir i Elverum13:02Norge– Respektløst å la kronprins Haakon bli stående med hånden ut i løse luften12:42VerdenMalta lar alle fra Ocean Viking gå i land12:36PengerTidligere kunder saksøker Bitcoins Norge12:00SportGodt billettsalg for kvinnenes kamp mot England11:45PengerBer leasingselskaper sjekke om kunder har betalt for mye11:37SportSolskjær etter rasismehendelsen: – Kan ikke tro at vi sitter i 2019 og snakker om dette11:35SportHareide må ta pause på grunn av infeksjon11:32NorgePolitiet: Savnet nederlender omkom i padleulykke11:12Helse og livsstilWHO: Kampen mot malaria har stagnert11:11SportØdegaard får spille kampene mot Real Madrid10:47PengerVil fjerne begrensning for apotek10:46NorgeSalpetersyre lekket ut på E6 i Østfold10:33VerdenJordens lunger brenner: – Meningsløst å se på at planeten vår forsvinner10:32Helse og livsstilForskning: Nattarbeid øker risikoen for kreft10:17PengerAldri har andelen uføretrygdede kvinner vært større10:14PolitikkMDG mest fram på ny kommunemåling09:28VerdenAbe anklager Sør-Korea for tillitsbrudd09:24VerdenNord-Koreas utenriksminister kaller Pompeo giftig09:21VerdenNorsk kvinne funnet død i Stockholm – en person pågrepet09:12PolitikkErna Solberg avlyser dagens programposter09:10PolitikkRussisk opposisjonsleder løslatt09:10VerdenFærre europeere flytter til Storbritannia08:36PengerStrømprisen har gått ned08:26PolitikkRegjeringen etablerer eldreombud med kontor i Ålesund07:25Helse og livsstilViagra blir reseptfritt fra nyttår07:24VerdenSjanseløs mot sort hull: – Slukt og sluknet umiddelbart07:00KulturVil i framtiden forby navn som Norec, Norad, Nkom og OsloMet06:56PolitikkKjempehopp for Oslo Ap på meningsmåling siden juni06:56NorgeBil i full fyr på E18 ved Mysen06:30VerdenRapport: Teknologiselskaper setter verden i fare med drapsroboter06:29SportGunnarssons Palermo-mareritt: Fikk verken lønn eller spilletid06:11VerdenFem omkom under konsert i Algerie05:56NorgeDette skjedde i natt05:53PolitikkMørklagte forhandlinger om bompenger05:51ReiseUD advarer nordmenn om feriefavoritt05:50NorgeDette skjer i dag05:03VerdenIndonesisk mann går baklengs for å stoppe avskoging04:56SportViktor Hovland med god åpningsrunde i Boise04:54NorgeGebyret for familiegjenforening er mer enn 17 ganger høyere enn i 200204:21VerdenYouTube har stengt kontoer som forsøkte å påvirke situasjonen i Hongkong03:51PolitikkMDG suser fram på bergensmåling – kan sikre rødt byråd03:30VerdenBolsonaro mener Macron har mentalitet som en kolonialist03:08PengerIkke egentlig så dyrt med tidenes høyeste boligpriser02:38PengerBoligbyggingen i Norge nesten halvert i år02:32VerdenInterpol har utstedt arrestordre på tidligere geriljaleder fra Colombia01:51SportTutta åpnet ett slag under par i Canada01:47NorgeOslo-politiet vil ikke si om de fulgte ordre om å kontakte moskeer01:06VerdenSvensk politi vil ikke gå med navn på tjenestekortet00:36NorgeSmåbarnsfar (27) i Bergen tar drapssiktelsen tungt00:28VerdenSjiraffen får status som beskyttet dyreart00:20NorgeFrp-kilder: Venstre posisjonerer seg for å gå ut
Populært