Meny

Lokalbefolkningens Rio de Janeiro: Topp ti tips

Se video: Rio De Janeiro ligger idyllisk til i Guanabara-bukta i det sørlige Brasil.

Norwegian har nettopp begynt å fly direkte fra Oslo til Rio de Janeiro. The Guardians lokale journalist i Brasil har håndplukket favoritter som festmåltid i favelaen, samba-rytmer og sykkelturer langs havnepromenaden.

Sykkeltur langs sjøsiden

Da Rio først introduserte sykkelutleieordningen (sponset av Banco Intaú), var syklene ødelagte hele tiden og systemet frøs hyppig. Det fungerer langt bedre nå, med tre girs sykler tilgjengelige rundt om kring i byen for så lite som 35 kroner for tre dager.

Sykkelveiene langs stranda tar deg fra Marina da Glória, gjennom den grønne Aterro do Flamenko-parken med joggere, familier, piknik på gresset, folk som går på line og de som øver på samba, og hele veien til Urca, fjellet Sukkertoppen og den berømte Copacabana-stranda.

Derfra går kystruta videre til Ipanema og Leblom. På søndager er også halve motorveien ved sjøsiden stengt for trafikk, noe som gjør de gjenkjennelige oransje syklene til en selvsagt måte for lokalbefolkningen å ta seg til stranda på.

Bikeitau.com.br (Kun på portugisisk.)

Les også: Nordmenn knuser naboene i feriebudsjett

Rio de Janeiro har omkranset av mye fin natur og spektakulære turmuligheter. Foto: Mariusz Prusaczyk, colourbox

Fiskebarer på fortauet

Cariocanere, som Rios ordknappe, men svært utadvendte innbyggere er kjent som, elsker det urbane livet, å spise sjømat og å henge i de enkle gatebarene og matbodene kjent som pé sujo. Direkte oversatt betyr det skitne føtter.

Det forklarer populariteten til to fiskebarer som ligger på en ellers ordinær gate, rett ved det livlige nattlivet i nabolaget Lapa, der biler kjører forbi skremmende nære stolene og bordene spredt rundt på fortauet mens folkemylderet går forbi. Ølen er alltid iskald her. Både Bar do Peixe og Bar peixe e Cia serverer nydelig Leão velosa sjømatsuppe (17 kroner) og digre porsjoner med stekt fisk, ris, salat og pirão, en slags fortykket fiskesaus (rundt 110 kroner). Den er beregnet for personer, men ville mettet en liten familie.

  • Bar do Peixe, Rua André Cavalcanti 16b, Lapa. Åpen mandag til lørdag 11 til 24, og søndager 11 til 22.
  • Bar Peixe e Cia ligger ved siden av og er litt billigere.

Les også: 25 ferier som utgjør en forskjell

Konkurranse i slakkline på Copocabana. Foto: Colourbox

Håndverk, mat og musikalsk marked

I en sementstadion en ti minutters drosjetur unna stasjonen São Cristóvão, ligger et herlig folkelig koldtbord av mat, musikk og varer fra det nordøstlige Brasil. En fredag nå nylig sang en mann i leopardvest lokal nordøstlig popmusikk akkompagnert av et keyboard, mens barn spilte fotball og løp rundt. Markedet gjester samtidig også større artister.

Tradisjonelle retter fyller menyen, slik som soltørket biff (carne de sol) og mocotó, en rik og fet kjøttsuppe. Rosa og blå bokser med Guaraná Jesus – en knall rosa brus – selges blant skriver med innbydende rapadura, søtsaker laget av råsukker, og lokale suvenirer. Cariocanere liker også å trenge seg inn i en av de mange karaokebodene for en hemningsløs kveld med allsang.

  • Campo de São Cristóvão, feiradesaocristovao.org.br, åpen tirsdag til torsdag 10 til 18 (gratis), fredag/lørdag 10 til 06 og søndag 10 til 20 (25 kroner).

Les også: Topptur i skyggen av «Dødens fjell»

Utforsk den gamle havna

Det ble ikke noe særlig å se tilbake på etter Rio-OL i 2016, men byen gjorde én ting riktig når den forvandlet et forvitrende havneområde og byttet ut en stygg motorveibro med det romslige torget Praça Mauá. Reis dit langs Orlo Conde (også kalt Boulevard Olímpico), den rolige ruta langs vannkanten. Den passerer historiske Praça XV, der fergene til Niterói går, og en sjøfartsskole med utsikt til den koloniale øya Ilha Fiscal.

Torget har en fredfull familievennlig atmosfære med gatekunstnere og food trucks. Svær graffitikunst dominerer en bred promenade for fotgjengere som starter der. Det futuristiske Museu do Amanhã (morgendagens museum) langs vannkanten består av en visuelt slående arkitektur i sement, og er verdt et syn. Likevel er det ikke sikkert de interaktive vitenskaplige utstillingene gir igjen for de timene man må stå i kø for å komme inn på museet.

Les også: Norwegian starter direkteruter til Brasil

Grafitikunst av Eduardo Kobra i Boulevard do Porto. Foto: Jules Antonio (CC BY-SA 2.0)

Kunst langs vannet

Det seks år gamle MAR (Museu de Arte do Rio) er et mye bedre valg i så måte. Som besøkende får man gå inn i en tidligere bussterminal, opp til taket der en spektakulær utsikt over byen venter, for så å vandre ned til det koloniale herskapshuset ved siden av.

Museet har en permanent utstilling av historiske malerier og fotografier av kjente landemerker i Rio, mens midlertidige utstillinger både utfordrer og er glimrende guidet. Brasiliansk moderne kunst tar ofte for seg nære og ubehagelige temaer som fattigdom, urettferdighet og slavehandelen som preget denne kaia i århundrer.

Les også: Derfor bruker hotellene hvite sengeklær

Museu do Amanhã. Foto: Rodrigo Soldon Souza (CC BY-ND 2.0)

Festmåltid i favelaen

Halvveis opp bakkene i begynnelsen av Chapéu Mangueira-favelaen, ikke langt fra Leme-stranda, finner du Bar Do David. Det er regnet som en av Rios favorittrestauranter fordi den har alt de lokale vil ha. Maten er fortreffelig, vertskapet er vennlig og den sene ettermiddagsatmosfæren er avslappet og uformell.

Bønnesuppe med sjømat (feijoda de frutos de mar, 185 kroner) er selve varemerket, men du har også carioquinha - en rett med bønner, pølser, ris og kål (70 kroner), samt prisvinnende forretter som sjømatkrokett og håndtverksøl.

  • Ladeira Ary Barroso 66, Loja 03, Leme. Åpen tirsdag til søndag 10 til 22.

Les også: Kan bli verdens høyeste Kristus-statue

Gatemarkeder

På lørdager fra tidlig morgen til midten av ettermiddagen holdes det største gatemarkedet i Sør-Rio, Feira Da Glória. Det fyller det fargerike nabolaget med støy, mat og liv. Mens du karrer deg gjennom folkehavet, roper bodeiere om varer de vil selge, en mann med tilnavnet «Møkkakongen» selger gjødsel og musikere spiller søt chorinho-musikk rett bortenfor.

Det er ikke bare søndagens morgenrutine for mange cariocas, det er også den billigste måten å kjøpe frukt, grønsaker, krydder, håndtverksost, eller til og med levende krabber.

Hvis ikke saftig dypfritert bakst eller alarmerende søt sukkerrørsjuice ikke er nok, kjøp noe fersk fisk og dra til enden av markedet og gaterestauranten Damasio’s Galeteria. De vil tilberede fisken for deg for 35 kroner. Imens kan du nyte live samba i baren ved siden av.

  • Damasio’s Galetaria, Avenida Augusto Severo 220. Åpen søndag 08 til 14, mest travel sent på morgenen.
Les også: Bahrain vil ta turistene med under vann
En mann spiller på trommer på et marked i Rio. Foto: Colourbox

Skogstur

Når du spaserer langsomt ned turstien Cláudio Coutinho er det vanskelig å tro at du er i utkanten av en metropol med mer enn seks millioner mennesker. Den asfalterte stien klamrer seg til den skogdekte foten av Urca-åsen og Sukkertoppen, og tilbyr en spektakulær utsikt over bukta nedenfor. Både sykkel og rullebrett er forbudt, dermed er det mest støyende du vil kunne høre i bakgrunnen er pratsomme aper. De blir besøkende oppfordra til å ikke mate.

På venstre side kan du ta en bratt 45-minutters avstikker opp gjennom trærne til der taubanen Morro Da Urca går fra. Den tar deg rett opp til den kjente Sukkertoppen, eller ned til bunnen igjen.

Praça General Tiburcio, 125, Urca. Åpent daglig fra 06 til 18, gratis, visit.rio.

Les også: Bjørns reisetips: Åtte strandfavoritter på Seychellene

Barene i Botafogo

Botafogo pleide å være et travelt og grått nabolag, kjent for mye trafikk og billig leie. I senere år har støket snudd og blitt trendy, med nye barer, klubber og restauranter som har dukket opp. De har gitt moderne estetikk til en by som i årevis gjentok den samme gastronomiske oppskriften.

Ceviche RJ er en Botafoto-favoritt, en gatekafé som serverer utsøkt peruansk mat slik som signaturretten ceviche (60 kroner) og delikate chicharrónes med fisk og blekksprut (85 kroner). Man får kjøpt både håndtverksøl og billigere merker til å skylle det ned med, og med passende salsamusikk i bakgrunnen. Dessuten er det gangavstand til Comuna, en hamburgerrestaurant og bar med DJ-er, og har et yngre og hippere publikum.

  • Rua Arnaldo Quintela 66b, Botafogo. Åpent onsdag til fredag 12 til 23:45, lørdag 13 til 24 og søndag 13 til 23.

Les også: Tequila-toget: Drikk så mye du vil på 90 minutter

Sambadansing

Det er et stykke å reise ut til Andaraí for en økt samba på en mandags ettermiddag/kveld, men det er verdt det for musikken, atmosfæren og acarajé, en sterk bønneburger med reker fra delstaten Bahia (35 kroner). Dette er tradisjonell samba da roda. Et tettstående publikum synger og danser med når de samler seg rundt musikere som sitter rundt et langbord.

På mandager leder Moacyr Luz, en stor sambakomponist, en gruppe som spiller tradisjonell arbeidersamba kalt Samba do Trabalhador med presisjon, innlevelse og bravur for tilhørere i en hvit hage. Mange har gjerne kjøpt seg en metallbøtte full av kald øl.

  • Renascença Club, Rua Barão de São Francisco 54, Andaraí, renascencaclube.com. Mandag 14 til 21:30, 45 kroner.
Karnevalet i Rio er en stor begivenhet hvert år. Foto: REUTERS / NTB Scanpix

Hvordan reise dit

Norwegian lanserte direkterute fra Oslo til Rio de Janeiro denne uken fra rundt 1600 kroner én vei.

Hvordan bo der

Overnatting er ikke billig i Rio, spesielt ikke nær de berømte strendene. Et stilfult unntak er Best Western Premiere Arpoador Fashion Hotel mellom Copacabana og Ipanema, der et dobbeltrom koster fra 850 kroner. Vila Galé Rio de Janeiro i Lapa (ypperlig for nattliv, men ta drosje) er også en god deal, med rom fra litt under 700 kroner og svømmebasseng. Thebrokebackpacker.com lagde nylig en nyttig med «20 utrolige hosteller i Rio».

Når man bør reise

Sommeren i Rio varer fra desember til mars, og er glohet med temperaturer opp mot 40 grader. Det er likevel morsomt å være der mens byen varmer opp til karneval i februar, som fyller gatene med parader og fest. Til og med vinteren fra juni til august er en bra tid å besøke byen på, like varm og behagelig som sommeren i London.

Oversatt av Marius André Jenssen Stenberg / ABC Nyheter / Guardian News & Media Limited.

Les også:

Derfor bør du legge en sko i hotellsafen

Bjørns reisetips: 10 på topp i Thailand

Glem sosiale medier når du er i Kina

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
19:53 California-par fikk livsvarig for tortur av egne barn19:00 Avsporet godstog kan rase ned på hus i Sverige18:31 20 år siden massakren på Columbine18:23 Røde Kors: Roligste påske på fem år18:19 Trump hyller libysk krigsherre17:53 Fransk toppolitiker tapte injuriesøksmål17:41 To personer lettere skadd i saksangrep i Oslo16:42 Kim og Putin møtes i Vladivostok16:23 Barn satt fast i handlevogn16:01 Demokratene krever usladdet Mueller-rapport15:57 To av tre nordmenn mener barn av IS-krigere bør hentes hjem15:52 Djokovic med sjokktap i Monte Carlo14:49 Brannen på Løvstakken i Bergen er under kontroll14:49 Mange vil ha bedre kontroll med snøscootere14:44 To mistenkte spioner fra Emiratene er pågrepet i Tyrkia14:27 TV 4: IS-kriger Michael Skråmos barn kan hentes til Irak14:24 Demonstrasjoner ved Heathrow roligere enn fryktet14:04 180.000 bier i Notre-Dame er funnet i live14:02 SVT: Lundqvist står i mål for Sverige i VM13:38 Klopp føler med City13:30 Økning for Turistforeningen i Sylan og Trollheimen13:06 EU fordømmer drap på journalist i Nord-Irland12:57 Avis: Hazard blir Real-klar om få dager12:51 De superrikes katedral-donasjoner høster kraftig kritikk12:43 Indisk mann kappet av seg fingeren etter å ha stemt på feil parti12:35 Egyptere stemmer over grunnlovsendring som lar Sisi sitte til 203012:34 Tønnesen klar til dyst i Europa12:07 Russland mener Mueller-rapporten ikke beviser innblanding12:05 Norge møter Sør-Afrika i VM-generalprøve11:57 Kvinnelig journalist drept i opptøyer i Nord-Irland11:50 Equinor og partnerne investerer milliarder i Aserbajdsjan11:49 Solskjær med tøffe krav til spillerne: – Noen trenger en virkelighetssjekk11:28 Fransk politi ber om hastemøte etter flere selvmord blant politifolk11:16 Protestbevegelsen i Sudan skal kunngjøre sivilt styre11:08 Hest berget opp av isen med helikopter på Finnskogen11:00 Fernando flyktet fra Venezuela: – Absolutt alt der er korrupt10:53 MLS skal utvides til 30 lag10:44 Taliban-samtaler utsatt på ubestemt tid10:17 Capitals' nøkkelspiller Oshie skadd10:13 Macron møter UNESCO om Notre-Dame09:58 FN evakuerer flyktninger fra Libya09:48 Everton-sjefen advarer Solskjær: – Vi kan gjøre det virkelig tøft for dem09:35 13 døde da kirketak kollapset i Sør-Afrika09:29 Redd Barna: Hent barna hjem fra Syria09:13 Ajax-spillerne får frihelg foran Tottenham-møte08:55 Ramsey kan ha spilt sin siste Arsenal-kamp08:36 Elev i Bangladesh skal ha blitt brent i hjel på ordre fra rektor08:34 Folk bes om å samle jervebæsj08:21 Riise møtte Messi i 2007: – Prestert på dette nivået i 10-15 år08:18 Ecuadors eks-utenriksminister anklages for oppvigleri og kobles til WikiLeaks08:00 Statue av Johnny Cash skal opp i kongressen06:20 Trump skal møte Japans kommende keiser06:00 Søstre trygler om hjelp etter flukt fra Saudi-Arabia05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:27 Strid om hva Mueller-rapporten forteller om Trump05:05 Fange fikk penger fra Nav mens han var på rømmen fra fengsel04:44 Uber har sikret investeringer i milliardklassen04:29 Russebråk flere steder i landet03:26 92-åring tiltalt for å ha vært SS-vakt i Tyskland03:02 Mann dømt til fengsel for å laste ned overgrepsmateriale av barn02:45 Andersen ferdig i Sør-Korea02:03 Tre turister havnet i havet – tankskip etterforskes01:42 Malis statsminister trekker seg01:33 Mann til sykehus etter MC-ulykke01:19 Økning i antall bekymringsmeldinger til barnevernet i Oslo00:24 Trump sier han kunne sparket alle i Russland-etterforskningen00:05 Chelsea til semifinale i europaligaen tross hjemmekluss, frisparkperle roet Arsenal-nervene23:44 USA sender diplomat til Sudan som ny utsending22:57 Politiet betegner dødsfall i Ski som mistenkelig22:50 Demonstranter omringer hærens hovedkvarter i Khartoum22:11 Lottomillionær: – Trodde det var telefonsalg21:19 – Fortsatt vestlig ønsketenkning om Kina21:08 The North Face-team fryktes omkommet i snøskred20:52 Facebook samlet data om 1,5 millioner brukere20:03 Tre turister havnet i havet – tankskip etterforskes19:05 Temperaturen bikket 20 grader i Østfold skjærtorsdag18:46 Politiet tror kortslutning utløste brannen i Notre-Dame17:32 Seks personer innbrakt på glattcelle etter bråk i Strömstad17:28 Skrev «hjelp» i gjørma - her blir de reddet fra ødemarken17:20 HRW: Omfattende tortur av fanger i Mosul16:51 Bilfører slo bilfører i ansiktet etter kollisjon på Rena16:37 To skadd i motocrossulykke i Hedmark16:17 Mosambik: Nødhjelp er kun nest best14:41 Over 200 drept i kamper om Libyas hovedstad14:31 Kvinne omkom i trafikkulykke i Oppland14:26 Rapport: Trump forsøkte å ta kontroll over Mueller-etterforskningen14:10 Båtbrann i Gandsfjorden i Rogaland13:25 Isbjørn på ville veier havnet i landsby 700 kilometer hjemmefra12:16 Diplomaten som ble krimforfatter og «løste» Palmemordet12:08 Snøscooter kjørte inn i et tre i Trøndelag11:54 Påsketuren gikk ikke helt som planlagt: – Hun satt nok i andre tanker11:01 Mann pågrepet med bensin i katedral i New York08:51 Ivanka Trump sier hun avviste farens forslag om toppjobb i Verdensbanken08:50 Stortingsrepresentant vil at staten skal hjelpe skoler med svake resultater08:35 Ajax fra RBK-tap til Europa-sensasjon på under to år07:26 Jordskjelv ryster Taiwan07:16 Minst 14 drept i angrep på buss i Pakistan07:00 Ny meningsmåling: Amerikanere ikke klare for å frikjenne Trump06:40 Statlig radiostasjon: 60 omkom i tordenvær i India
Siste nytt
19:53VerdenCalifornia-par fikk livsvarig for tortur av egne barn19:00VerdenAvsporet godstog kan rase ned på hus i Sverige18:31Verden20 år siden massakren på Columbine18:23NorgeRøde Kors: Roligste påske på fem år18:19VerdenTrump hyller libysk krigsherre17:53VerdenFransk toppolitiker tapte injuriesøksmål17:41NorgeTo personer lettere skadd i saksangrep i Oslo16:42VerdenKim og Putin møtes i Vladivostok16:23NorgeBarn satt fast i handlevogn16:01VerdenDemokratene krever usladdet Mueller-rapport15:57NorgeTo av tre nordmenn mener barn av IS-krigere bør hentes hjem15:52SportDjokovic med sjokktap i Monte Carlo14:49NorgeBrannen på Løvstakken i Bergen er under kontroll14:49NorgeMange vil ha bedre kontroll med snøscootere14:44VerdenTo mistenkte spioner fra Emiratene er pågrepet i Tyrkia14:27VerdenTV 4: IS-kriger Michael Skråmos barn kan hentes til Irak14:24VerdenDemonstrasjoner ved Heathrow roligere enn fryktet14:04Verden180.000 bier i Notre-Dame er funnet i live14:02SportSVT: Lundqvist står i mål for Sverige i VM13:38SportKlopp føler med City13:30NorgeØkning for Turistforeningen i Sylan og Trollheimen13:06VerdenEU fordømmer drap på journalist i Nord-Irland12:57SportAvis: Hazard blir Real-klar om få dager12:51VerdenDe superrikes katedral-donasjoner høster kraftig kritikk12:43VerdenIndisk mann kappet av seg fingeren etter å ha stemt på feil parti12:35VerdenEgyptere stemmer over grunnlovsendring som lar Sisi sitte til 203012:34SportTønnesen klar til dyst i Europa12:07VerdenRussland mener Mueller-rapporten ikke beviser innblanding12:05SportNorge møter Sør-Afrika i VM-generalprøve11:57VerdenKvinnelig journalist drept i opptøyer i Nord-Irland11:50NorgeEquinor og partnerne investerer milliarder i Aserbajdsjan11:49SportSolskjær med tøffe krav til spillerne: – Noen trenger en virkelighetssjekk11:28VerdenFransk politi ber om hastemøte etter flere selvmord blant politifolk11:16VerdenProtestbevegelsen i Sudan skal kunngjøre sivilt styre11:08NorgeHest berget opp av isen med helikopter på Finnskogen11:00VerdenFernando flyktet fra Venezuela: – Absolutt alt der er korrupt10:53SportMLS skal utvides til 30 lag10:44VerdenTaliban-samtaler utsatt på ubestemt tid10:17SportCapitals' nøkkelspiller Oshie skadd10:13VerdenMacron møter UNESCO om Notre-Dame09:58VerdenFN evakuerer flyktninger fra Libya09:48SportEverton-sjefen advarer Solskjær: – Vi kan gjøre det virkelig tøft for dem09:35Verden13 døde da kirketak kollapset i Sør-Afrika09:29VerdenRedd Barna: Hent barna hjem fra Syria09:13SportAjax-spillerne får frihelg foran Tottenham-møte08:55SportRamsey kan ha spilt sin siste Arsenal-kamp08:36VerdenElev i Bangladesh skal ha blitt brent i hjel på ordre fra rektor08:34NorgeFolk bes om å samle jervebæsj08:21SportRiise møtte Messi i 2007: – Prestert på dette nivået i 10-15 år08:18VerdenEcuadors eks-utenriksminister anklages for oppvigleri og kobles til WikiLeaks08:00VerdenStatue av Johnny Cash skal opp i kongressen06:20VerdenTrump skal møte Japans kommende keiser06:00VerdenSøstre trygler om hjelp etter flukt fra Saudi-Arabia05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:27VerdenStrid om hva Mueller-rapporten forteller om Trump05:05NorgeFange fikk penger fra Nav mens han var på rømmen fra fengsel04:44VerdenUber har sikret investeringer i milliardklassen04:29NorgeRussebråk flere steder i landet03:26Verden92-åring tiltalt for å ha vært SS-vakt i Tyskland03:02NorgeMann dømt til fengsel for å laste ned overgrepsmateriale av barn02:45SportAndersen ferdig i Sør-Korea02:03NorgeTre turister havnet i havet – tankskip etterforskes01:42VerdenMalis statsminister trekker seg01:33NorgeMann til sykehus etter MC-ulykke01:19NorgeØkning i antall bekymringsmeldinger til barnevernet i Oslo00:24VerdenTrump sier han kunne sparket alle i Russland-etterforskningen00:05SportChelsea til semifinale i europaligaen tross hjemmekluss, frisparkperle roet Arsenal-nervene23:44VerdenUSA sender diplomat til Sudan som ny utsending22:57NorgePolitiet betegner dødsfall i Ski som mistenkelig22:50VerdenDemonstranter omringer hærens hovedkvarter i Khartoum22:11NorgeLottomillionær: – Trodde det var telefonsalg21:19Verden– Fortsatt vestlig ønsketenkning om Kina21:08VerdenThe North Face-team fryktes omkommet i snøskred20:52VerdenFacebook samlet data om 1,5 millioner brukere20:03NorgeTre turister havnet i havet – tankskip etterforskes19:05NorgeTemperaturen bikket 20 grader i Østfold skjærtorsdag18:46VerdenPolitiet tror kortslutning utløste brannen i Notre-Dame17:32NorgeSeks personer innbrakt på glattcelle etter bråk i Strömstad17:28VerdenSkrev «hjelp» i gjørma - her blir de reddet fra ødemarken17:20VerdenHRW: Omfattende tortur av fanger i Mosul16:51NorgeBilfører slo bilfører i ansiktet etter kollisjon på Rena16:37NorgeTo skadd i motocrossulykke i Hedmark16:17StemmerMosambik: Nødhjelp er kun nest best14:41VerdenOver 200 drept i kamper om Libyas hovedstad14:31NorgeKvinne omkom i trafikkulykke i Oppland14:26VerdenRapport: Trump forsøkte å ta kontroll over Mueller-etterforskningen14:10NorgeBåtbrann i Gandsfjorden i Rogaland13:25VerdenIsbjørn på ville veier havnet i landsby 700 kilometer hjemmefra12:16KulturDiplomaten som ble krimforfatter og «løste» Palmemordet12:08NorgeSnøscooter kjørte inn i et tre i Trøndelag11:54NorgePåsketuren gikk ikke helt som planlagt: – Hun satt nok i andre tanker11:01VerdenMann pågrepet med bensin i katedral i New York08:51VerdenIvanka Trump sier hun avviste farens forslag om toppjobb i Verdensbanken08:50NorgeStortingsrepresentant vil at staten skal hjelpe skoler med svake resultater08:35SportAjax fra RBK-tap til Europa-sensasjon på under to år07:26VerdenJordskjelv ryster Taiwan07:16VerdenMinst 14 drept i angrep på buss i Pakistan07:00VerdenNy meningsmåling: Amerikanere ikke klare for å frikjenne Trump06:40VerdenStatlig radiostasjon: 60 omkom i tordenvær i India
Populært