Meny

Bilhistoriens ukjente hvelv: – Det er en tidsmaskin!

Se video: Bli med inn i bilhistoriens hemmelige verden.
Velkommen til bilhistoriens hemmelige verden. 

Bak låste dører, dypt under jorda, finnes over 120 år med bilhistorie samlet på ett sted. Det er i den underjordiske garasjen til Petersen Automotive Museum i Los Angeles du finner alt fra 20-tallets messingbiler til dagens racerbiler. Med alt som kommer i mellom. 

– Her har vi over 300 biler og i tillegg har vi omtrent 100 på lån. Det sier seg selv at vi ikke får plass til alle i utstillingen i museet, forklarer kurator Leslie Kendall.

I videoen øverst i artikkelen kan du bli med ned i hvelvet hvor bilene som ikke står på utstilling lagres. Kun et utvalg av museets besøkende får komme ned hit. 

Les også:  Slik var det å kjøre elbil for 46 år siden

Ønsker du en tur ned i museets skattekiste må du kjøpe billett til en guidet tur nede i hvelvet, i tillegg til inngangsbilletten til selve museet. En guidet tur tar minst 75 minutter og du blir tett fulgt av flere sikkerhetsvakter. I garasjen hviler nemlig noen av verdenshistoriens mest berømte biler og bilhistoriens dyreste skatter. Mange har aldri blitt sett av offentligheten og blir vist frem for aller første gang. 

Les også:  Bjørns reisetips: Beveg deg inn i stormens øye

Se mer i videoen øverst i artikkelen.

SE VIDEO: Bilkirkegården i Båstnäs: – Her hører ingen at du skriker:

Reise
Motor
Populært