Meny

Hotellene for sjokoladeelskeren

Flere studier har vist koblinger mellom sjokoladespising og en rekke positive helseeffekter. Sjokolade bidrar dessuten til å gi en følelse av forelskelse. Så hva med å ta et opphold på et sjokoladehotell? Foto: The Chocolate Boutique Hotel.

På disse hotellene kan søtmomser få smaken på det gode liv.

Kanskje vet du allerede at sjokolade forbindes med lidenskap og lyst. Det skyldes at kakaobønnene som brukes til å lage sjokolade inneholder det man på folkemunne kaller kjærlighetsdopet - fenyletylamin. Dette stoffet gir oss en lykkefølelse som kan minne om forelskelse.

Men visste du at det også finnes flere hoteller som forsøker å skjemme bort gjestene sine ved hjelp av sjokolade?

Sjokolade-manikyr, sjokolade-spa og sjokoladefontener er bare litt av det gjestene kan få smaken på ved disse hotellene.

I forbindelse med Den internasjonale sjokoladedagen den 13. september har hotelltjenesten Hotels.com laget en oversikt over hoteller som tilbyr de helt spesielle sjokoladeopplevelsene, perfekt for søtmonser som vil skjemme bort seg selv - eller de som vil kjenne litt ekstra på romantikken.

Les også: 10 kule bortgjemte hoteller

Hotel Sacher Wien, Wien, Østerrike

Dette familieeide, ikoniske og luksuriøse hotellet er opprinnelsesstedet til den originale Sachertorte. Gjestene kan smake og oppleve denne godbiten på den kjente Café Sacher eller prøve en kalorifri utgave i form av en «Time-To-Chocolate»-behandling i Sacher Boutique Spa. Hotel Sacher Wien ligger i hjertet av Wien, rett over gaten fra operahuset Wiener Staatsoper.

Overnatting på Hotel Sacher Wien koster fra 5242 kr. per rom per natt.

Boucan by Hotel Chocolat, St Lucia

Boucan by Hotel Chocolat. Foto: Hotels.com.

Hvis du virkelig vil skjemme deg bort, bør du dra til Boucan by Hotel Chocolat for å oppleve alt som har med sjokolade å gjøre. Denne resorten er kun for voksne og ligger på området til en kakaoplantasje som fremdeles er i drift. Ferske kakaobønner og sjokolade spiller dermed en viktig rolle både i maten og i spabehandlingene på dette overnattingsstedet.

Overnatting på Boucan by Hotel Chocolat koster fra 5264 kr. per rom per natt.

Les også: Sjekk inn med spøkelser ... hvis du tør

Rosas & Xocolate Boutique Hotel, Merida, Mexico

Rosas & Xocolate Boutique Hotel. Foto: Hotels.com.

Reis til kakaobønnens og sjokoladens opprinnelsesland! På Rosas & Xocolate Boutique Hotel er sjokolade en stor del av opplevelsen. I spasenteret kan gjestene for eksempel få egne Xocolate-manikyrer som tar i bruk sjokolade.

Overnatting på Rosas & Xocolate Boutique Hotel koster fra 2440 kr. per rom per natt.
The Chocolate Boutique Hotel, Bournemouth, Storbritannia
Dette hotellet med sjokoladetema byr på noen helt unike opplevelser. Gjestene har tilgang på en sjokoladefontene som de kan dyppe jordbær eller marshmallows i. The Chocolate Boutique Hotel tilbyr også sjokolade-workshops for de som vil lære mer om denne fantastiske delikatessen.

Overnatting på The Chocolate Boutique Hotel koster fra 485 kr. per rom per natt.

Les også: Fransk slott «gjenoppstår» som luksushotell

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært