Bjørns reisetips: Beveg deg inn i stormens øye

<p>ROMANTISK: Wickanninish Inn ligger praktfull til på Vancouver Island i Canada, med en stil og et innhold (innfelt) som er som skapt for romantikeren i oss.</p>
ROMANTISK: Wickanninish Inn ligger praktfull til på Vancouver Island i Canada, med en stil og et innhold (innfelt) som er som skapt for romantikeren i oss.

Noen ganger er godt, gammelt ruskevær ikke bare den beste avkoblingen, men også ganske innbydende.

Hva er vel mer romantisk enn å rigge seg til foran en sprakende peis, med et glass god drikke og smågodt innen rekkevidde, mens stormen raser mot panoramavinduet.

Få steder er naturen så nærværende som på Vancouver Island på Canadas sørvestkyst. Her er stormer og bølgehøyder på opp mot syv meter omtrent like vanlig som regnvær i Bergen.

Om Bjørn Moholdt Har bakgrunn som journalist og fotograf i en rekke aviser og tidsskrifter, blant annet Finnmark Dagblad, Osloavisen, Vi Menn og Dagbladet. I åtte år var han ansvarlig redaktør for Norges største reisemagasin, Reiser & ferie. Senere har han som frilanser jobbet for ABC Nyheter, flere av de største magasinene i Norge, i tillegg til reisetidsskrifter som Reis og bransjebladet Travel News, hvor han også er ansvarlig redaktør.
Om Bjørn Moholdt Har bakgrunn som journalist og fotograf i en rekke aviser og tidsskrifter, blant annet Finnmark Dagblad, Osloavisen, Vi Menn og Dagbladet. I åtte år var han ansvarlig redaktør for Norges største reisemagasin, Reiser & ferie. Senere har han som frilanser jobbet for ABC Nyheter, flere av de største magasinene i Norge, i tillegg til reisetidsskrifter som Reis og bransjebladet Travel News, hvor han også er ansvarlig redaktør.

I dette spesielle området, omgitt av en praktfull natur, ligger Wickaninnish Inn som en godt bevart hemmelighet. Stedet er spesielt designet for dem som søker naturens råskap, og har store rom som alle er utrustet med ildsteder, store badekar, tykke dyner i store senger, egne balkonger og panoramautsikt over hav og strender. For å nevne noe.

Les også: Ryggsekkturismens historie

Skulle du likevel mangle noe kan stedets spa-avdeling tilby det meste, for ikke å snakke om Pointe Restaurant. Her kan du kikke ut over havet i en 240 graders vinkel, og samtidig innta måltider som har høstet ovasjoner langt ut over Canadas grenser.

Utendørs kan du spasere langs store sandstrender, utforske urgammel barskog, fiske i havet eller rett og slett bare suse ut på bølgene i en gummibåt på jakt etter hval.

Wickaninnish ligner ikke på noe du har opplevd tidligere.

Les også: Reiseselskapet TUI vil legge ned i Norge

ROMANTISK: Wickanninish Inn ligger praktfull til på Vancouver Island i Canada, med en stil og et innhold (innfelt) som er som skapt for romantikeren i oss.
ROMANTISK: Wickanninish Inn ligger praktfull til på Vancouver Island i Canada, med en stil og et innhold (innfelt) som er som skapt for romantikeren i oss.

Personvernpolicy