Årets heteste nye luksushoteller

Six Senses Bhutan åpner i august 2018. Foto: Six Senses
Six Senses Bhutan åpner i august 2018. Foto: Six Senses
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hotellåret kan by på flere spennende nyheter som strekker seg fra luksuriøse fjellhytter i Bhutan til fjerntliggende, skjulte øyer i Seychellene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

For noen spiller det liten rolle hvordan overnattingen foregår når den store reisefeberen tar overhånd, så lenge det er tak over hodet, en seng å sove i og minst mulig kakerlakker på rommet.

For andre er derimot hotellet noe av det viktigste ved hele reisen. Komfort, avslapning og service står i sentrum for avkobling og/eller pleie av romantikken i forholdet - gjerne i luksuriøse omgivelser med fasiliteter som spa, treningsrom og restauranter nært tilgjengelig.

CNN Travel har satt sammen en liste over nye luksushotell du kan velge mellom i 2018, der hotellene kniver med hverandre om å kunne by på de mest minneverdige oppholdene. Her er et knippe av dem:

InterContinental Los Angeles Downtown, USA

Foto: InterContinental Los Angeles Downtown
Foto: InterContinental Los Angeles Downtown

Her kan hvilket som helst av de 889 rommene fort gi deg fantastisk utsikt via gulv-til-tak-vinduer over USAs nest største by, enten du har rom i retning det berømte Hollywood-skiltet eller mot Stillehavskysten.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hotellet er preget av smart design og kan blant annet friste med en rekke mat- og drikkealternativer. Selve innsjekkingen beskrives som en opplevelse i seg selv der du i løpet av 40 sekunder tar høyhastighetsheis opp til hotellobbyen som befinner seg i 70. etasje, med tilhørende panoramautsikt over Englenes by.

Four Seasons Seychellene, Desroches-øya

Foto: Four Seasons
Foto: Four Seasons

Luksushotellgruppen Four Seasons valgte Desroches-øya som tilholdssted for sitt andre hotell på Seychellene. Øya er privateid, ligger 40 minutter med fly fra øya Mahe og kan blant annet friste med 14 kilometer lang strandlinje.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det nye feriestedet, som åpner tidlig i 2018, har 71 luksuriøse innkvarteringer som beskrives som en blanding av bungalower, villaer, suiter og viltvoksende boliger med flere soverom.

Six Senses Bhutan

Foto: Six Senses
Foto: Six Senses

Etter å ha vært isolert fra omverdenen gjennom århundrer, har kongeriket Bhutan i Himalaya åpnet seg noe opp og følgelig lokket til seg stadig flere reisende på søken etter ren natur og særegen kultur.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Six Senses åpner i august og beskrives som noe litt utenom det vanlige: Feriestedet består av fem ulike hyttekomplekser spredt rundt om i Bhutan, hver med sitt eget distinkte tema. Her forenes dramatisk design med luksus som inkluderer spa, restauranter og svømmebassenger med majestetisk utsikt.

Les også: Dette hotellet er ikke for de med høydeskrekk

The Shore Club, Turks- og Caicosøyene

Foto: The Shore Club
Foto: The Shore Club

Atlanterhavet, eller nærmere bestemt Kariben, er stedet for reisende på jakt etter krystallklart vann og svimlende vakre strender. Turks- og Caicosøyene er to øygrupper sørøst for Bahamas som stadig utmerker seg i kåringer av verdens beste strender.

Providenciales tilhører Caicosøyene, og denne måneden åpner et nytt feriested med en prislapp på 100 millioner dollar. The Shore Club har seks luksusvillaer og 106 solfylte suiter, hver av dem er utstyrt med romslige terrasser som gir utsikt over Atlanterhavet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

St. Regis Shanghai Jingan, Kina

Foto: St. Regis
Foto: St. Regis

Shanghai – også kjent som «Østens stjerne» - er Folkerepublikken Kinas største by, den er verdens største havneby og i bykjernen bor det 9,3 millioner mennesker. Samtidig er dette den mest vestlige av byene i Kina og beskrives gjerne som «Asias New York».

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvis du skulle trenge en liten pause fra å utforske Shanghai, kan St. Regis Shanghai Jingan friste med seks restauranter, et organisk spa med et oppvarmet innendørsbasseng og 436 overdådige rom der kinesiske palasser har tjent som inspirasjonskilde for innredningen.

Les også: Snart kan du sjekke inn og ut av hotell med mobiltelefon

Timbers Kauai, Hawaii

Foto: Timbers Kauai
Foto: Timbers Kauai

For svært mange fortoner Hawaii seg som selve drømmedestinasjonen med sin rike meny av vakre strender, frodig regnskog, tropiske laguner og storby i skjønn forening. Kauai er den eldste og fjerde største av Hawaiiøyene, og er i dag et yndet reisemål for turister og surfere. Øya er kjent for å være innspillingsted for flere av filmene i «Jurassic Park»-serien.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Våren 2018 åpner Timbers Kauai dørene til et to-trinns evighetsbasseng, strandklubb, flere spisemuligheter og golfbane. Timbers Kauai består av 43 boliger i varierende størrelse fra 1.600 til 4.900 kvadratmeter. Hver leilighet hawaiisk-inspirert design, romslige balkonger og gulv-til-tak-vinduer som gir Instagram-verdig med utsikt over Stillehavet.

Montage Los Cabos, Mexico

Foto: Montage
Foto: Montage

Grunnet kraftige havstrømmer, er det frarådet å svømme utenfor de fleste strendene i populære Los Cabos. Men, takket være sin plassering ved like ved Santa Maria Bay, kan Montage skilte med å være et av få resorter i området som kan tilby sine gjester en strand med trygt farvann å svømme i.

Montage, som offisielt åpner dørene våren 2018, skiller seg også ut med sin minimalistiske design. Feriestedet har allerede fått ros for å kjøre en subtilt luksuriøs linje uten å ta fokus bort fra stedets naturlige bakteppe.

Les også:

Feriehotellene der barn er forbudt

Homofile og lesbiske turister er stadig mer attraktive

– Mange kunne reist mye mer hvis ting var godt tilrettelagt

Stadig flere hotell tilbyr luksus for firbente