Meny

Brukte 1000 timer på å lage spektakulær Trondheims-video

Nå kalles Knut og Torgeir sin video for årets vakreste på sosiale medier. 

Timelapse-videoen , som ble påbegynt av de to kollegene i august, består av 6.600 bilder. Men fotograf Knut Aage Dahl, har totalt tatt titusener av bilder, skriver nettstedet trd.by, som først omtalte saken.

– Jeg har stått opp klokken syv, vært fremme på jobb klokka åtte og jobbet til halv fem-fem. Etter å ha kommet hjem i sekstiden for å spise middag, har jeg dratt rett ut igjen og tatt bilder til alt fra ti på kvelden til to på natta, forklarer Dahl.

Dahl jobber fulltid i en fotobutikk på Stjørdal til daglig, og har tatt alle bildene, mens kollega Torgeir Lien Wennesberg, som har klippet timelapse-videoen, er utdannet innen multimedieteknologi og film- og videoproduksjon.

Den ferdige videoen gjør stor suksess på sosiale medier, og er allerede sett over 45.000 ganger på Facebook, hvor gruppa Visit Senja omtaler den som årets vakreste timelapse.

– Vi har fått veldig god respons, og folk blir like glade som oss av å se den. Folk er veldig glad i Trondheim, det er nesten rørende, sier Dahl til trd.by.

Se også:  Magisk video viser USA fra en helt ny side

Se også: Dette er himmelen over Norge på sitt vakreste

Reise
Populært