Drømmer du om Australia og New Zealand?

Bli med «down under» på en eventyrlig reise du aldri vil glemme.

Denne saken er betalt av Australiareiser

Gruppereiser er en enkel, hyggelig og sosial måte å få med seg en del av verden som mange drømmer om å reise til. Hva med safari på verdens største sandøy, snorkling på verdens største rev, storbyliv i Sydney eller kulinariske fristelser i både fast og flytende form?

Australiareiser har alle typer reiser for de fleste ønsker og lommebøker, og det er mange fordeler med å bli med på en gruppereise ”down under”: Ikke bare får du unike opplevelser, det er også sosialt og trygt, og verdifulle feriedager blir utnyttet maksimalt.

Utviklingsleder Endre Kaurin i Australiareiser kan fortelle at gruppereiser ”down under” øker i popularitet.

- Det er nok mange grunner til det. På én side har du det sosiale aspektet. Hva er vel bedre enn å dele dagens opplevelser over en bedre middag? I tillegg gir kunnskapsrike reiseledere og lokale guider bedre innsikt i kultur, natur og severdigheter enn det du vanligvis finner ut av selv.

Rundreise i New Zealand og Australia

– En annen fordel med gruppereiser er at du slipper å bruke tid og energi på logistikken rundt reisen. Det tar stresset vekk fra planleggingen, både før og underveis, og du kan bare lene deg tilbake og nyte opplevelsene.

Kaurin legger også til at mange knytter nye vennskap som varer lenge etter at reisen er slutt.

– Vi har egne Facebook-grupper der du kan bli kjent med de andre deltakerne før avreise, dele bilder og ikke minst holde kontakten i etterkant – som jo mange gjør.

Det klassiske Australia med skandinavisk reiseleder

Gruppeturene inkluderer alt av transport, overnatting og dagsturer, samt de fleste måltider, noe som gjør at det er langt enklere å forutsi totalkostnaden på turen.

– Du unngår å komme hjem til en kredittkortregning som er mye høyere enn planlagt. For mange er det en ekstra trygghet, så kan du heller se fremover og starte sparingen til neste tur, avslutter Kaurin.

Lyst til å reise ”down under”?

Australiareiser har fortsatt ledige plasser på utvalgte gruppeturer i høst og i vinter. Velg mellom turer til kun Australia eller New Zealand, eller en kombinasjon der du får med begge landene på en og samme reise.

New Zealands høydepunkter

Opplev Australia med vinekspert Geir Salvesen

Cookøyene og New Zealand

Australias høydepunkter med reiseleder

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.