Fem greske hotellperler for de voksne

Perfekt for venneturen eller kjæresteferien.

Noen ganger er det fint å reise med kun voksne. En hyggelig venneferie, eller en romantisk kjærestetur. Vi har samlet noen forslag til hvor du kan bo på skikkelig voksenferie. Alle hotellene har minst 16-års aldersgrense og fasilitetene er det ingenting å si på. Hva med å ta morgenbadet i ditt eget private basseng før du rusler ned på hotellets privatstrand? Flere av hotellene tilbyr også all inclusive hvis det skulle friste. Nyt!

Les mer: Dette er verdens beste hoteller

La Mer på Santorini

La Mer i Kamari på vakre Santorini ligger rett ved lavastranden, men du kan også nyte late dager ved hotellets basseng. Eller hva med en tur på spa i ferien? Mange mener at Santorini er den vakreste av de greske øyene. Få med deg solnedgangen hver kveld!

Les mer: Stor guide til øyhopping i Hellas

Elounda Mar på Kreta

Dersom du velger deg Elounda Blu på Kreta, starter du lett dagen med et morgenbad på hotellets private strand. Eller i ditt eget basseng hvis du foretrekker det. Resten av dagen tilbringer du for eksempel med å hvile øynene på Spinalonga. Eller hvorfor ikke ta turen over til denne øya, hvor de spedalske ble skysset over fra 1903 til midten av 50-tallet. Boken Øya av Victoria Hislop er perfekt lektyre hvis du skal hit.

Relux på Ios

På Ios bor du rett ved havnen i Gialos, og 500 meter fra stranden på Relux. Alle rommene har balkong eller terasse, med badekåpe og tøfler klart når du kommer. La dagene gå sakte av gårde mens du slapper av ved hotellets bassengområde. Får du lyst til å svinge deg om kvelden, er det kort vei til uteliv og fornøyelser i Ios by.

Lindos Blu på Rhodos

Den lille byen Lindos på Rhodos er hvitkalkede bygninger og små tavernaer. Her foregår det meste i et bedagelig tempo og på Lindos Blu ligger alt til rette for en romantisk og avslappende ferie.

Tripadvisor blir hotellet beskrevet som et fantastisk feriested for voksne. Vil du bare slappe av, kan du for eksempel gå på hotellets spa og hamam. For de som ønsker å bevege seg litt i ferien, fins det basseng som er 25 meter langt og treningsstudio for å nevne noe.

Bli forelsket i Lindos og se mer her.

Sentido Port Royal på Rhodos

Hvorfor skal du dele basseng med andre når du kan ha ditt eget? På dette Rhodos-hotellet har du muligheten for nettopp det, din egen suite med tilhørende basseng. Sentido Port Royal ligger rett ved stranden, og 100 meter fra sentrum. For de som vil, er all inclusive en mulighet. Hotellet ligger noen mil fra Rhodos by.

Bestill ferieturen med Apollo her!

Les også: Gleder og tragedier - hotellrommene med en historie

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.