Derfor bør du dra på cruise

Foto: Apollo

Har du mange reisemål på ønskelisten er cruiseferie noe du virkelig burde vurdere. 

Du får mye for pengene

Foto: Apollo
Foto: Apollo

En god grunn til å reise på cruise er feriebudsjettet. Her er det meste inkludert i prisen: mat, bosted, dag- og kveldsunderholdning, samt transport mellom ulike destinasjoner. Du kan også forhåndsbestille både drikkepakker og utflukter, på den måten risikerer du aldri å sprenge budsjettet.

Mange reisemål, ett hotell

Foto: Apollo
Foto: Apollo

På cruise pakker du kun ut en gang, mens ditt flytende hotell tar deg fra by til by, eller øy til øy. Du trenger derfor ikke å styre med mellomlandinger eller å dra med deg kofferten på kryss og tvers. Hver morgen våkner du til et nytt sted og til nye eventyr. Bestill ditt cruiseeventyr her.

Den ultimate reisemåten for grupper

Foto: Apollo
Foto: Apollo

Fra spedbarn til tenåringer, nygifte til besteforeldre; Cruise byr virkelig på noe for alle. Her finner du lekerom, barneklubb, bowlinghall og basseng for de minste, kule hengepunkter, kinosaler og idretter for tenåringene, underholdning og attraksjoner for alle aldre og ikke minst et bredt utvalg av restauranter for enhver smak. Hvordan kan man ikke elske en reise som tilrettelegger for egentid og egeninteresser, samtidig som den samler familien til middag og oppdagelsesferd på land?

Du kan skreddersy din egen reise

Foto: Apollo
Foto: Apollo

For noen byr det ideelle cruiseskipet på klatrevegger, utendørs kino, spektaklær underholdning og vannsklier i løse luften. Andre foretrekker mer intime skip, luksusyatcher eller seilskuter. Uansett hva du skulle foretrekke, finnes det perfekte cruiset for deg. Hos Apollo kan du skreddersy din egen reise, og plukke ut ditt drømmeskip, reiserute og lugar – og så er du på vei!

Et enormt tilbud av aktiviteter og muligheter

Foto: Apollo
Foto: Apollo

Dagens cruise er utviklet for å tilfredsstille alle – uansett interesser. Spa, casino, basket, golf, vinsmaking, foredrag, musikaler, dansetimer, konserter og yoga er bare få eksempler på aktiviteter du kan bli med på. Foretrekker du ikke å gjøre noen verdens ting, kan du selvfølgelig også gjøre dette – med havutsikt hvor enn du ikke gjør det!

Cruiseferier er enkle å planlegge

Foto: Apollo
Foto: Apollo

Siden cruiseferier selges som pakkereiser, er de enkle å planlegge. Du trenger ikke lete deg i hjel etter hoteller i din prisklasse, koordinere reisen mellom ulike reisemål eller bruke tid på å jakte etter de beste flytidene. Cruise er også perfekt for gruppereiser, da man eliminerer det nærmest umulige med å koordinere 10-30 ulike familiemedlemmer og venner med ulike preferanser, interesser og alder.

Du har alt du trenger innen rekkevidde

Foto: Apollo
Foto: Apollo

Er du en av dem som frykter å føle deg strandet på havet? Ta det helt med ro! Sannsynligheten for at det vil skje er nemlig minimal. Dagens cruiseskip er utstyrt med WiFi, mobildekning og TV, så du kan helt fint holde kontakten med omverdenen dersom du skulle ønske det. Butikkene om bord selger alt du glemte å pakke, og skulle du bli syk finnes det alltid et legesenter. Skulle du derimot, mot all formodning, faktisk bli strandet, finnes det selvfølgelig nok livbåter for alle om bord.

Her kan du få mer inspirasjon og bestille ditt drømmecruise

Du oppdager steder du aldri ellers ville ha sett

Foto: Apollo
Foto: Apollo

Drømmer du om og utforske større deler av Asia? Er du nysgjerrig på Emiratene og Midtøsten, men syns det er vanskelig å velge riktig reisemål? Eller klarer du ikke å bestemme deg for hvilken destinasjon i Middelhavet? Cruise er en av de beste måtene å se de mest eksotiske delene av verden. Reiserutene inkluderer ofte alt fra populære destinasjoner til mindre byer, alle med spennende høydepunkter. Om du utforsker reisemålene på egenhånd, eller i følge med en guide er selvfølgelig helt opp til deg.

Cruise er romantisk

Foto: Apollo
Foto: Apollo

For mange er cruise den ultimate reiseformen for par. Med vind i håret, havutsikt hvor enn du er, vakre solnedganger som fotfølger deg, stjerneklar himmel og sene middager er alt tilrettelagt for å dyrke kjærligheten. På dagtid kan dere velge mellom endeløse aktiviteter å gjøre sammen – fra parmassasjer til boblebad, dans eller tur på dekk og spennende opplevelser på land

Cruise er sosialt

Foto: Apollo
Foto: Apollo

Hvis du elsker å bli kjent med nye mennesker og nye kulturer, byr cruise på fantastiske muligheter. Er du med på ulike aktiviteter vil du møte andre likesinnede, og barna får seg fort nye venner. Det er heller ikke sjeldent at noen møter sin utkårede til havs! Skulle du derimot foretrekke alenetid, er det like enkelt som å være sosial – skipene er så store og omfattende at det er enkelt å finne et tilfredsstillende gjemmested. Vi lover å ikke sladre.

Les om og bestill ditt drømmecruise her.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.