Åpner for navnløs booking

Det ungarske lavprisselskapet Wizz Air ble stiftet i 2003 og startet sine første flyvninger i 2004. Foto: AP / NTB scanpix.
Det ungarske lavprisselskapet Wizz Air ble stiftet i 2003 og startet sine første flyvninger i 2004. Foto: AP / NTB scanpix.

Det ungarske lavprisselskapet Wizz Air åpner for at brukere kan bestille flybilletter og bestemme hvem som skal reise senere.

«Flexible Travel Partner» er navnet på tjenesten som tillater kundene å foreta reservasjoner uten at du oppgir navn på den reisende ved bookingstidspunktet.

Tjenesten er først og fremst rettet mot kunder som ønsker seg å sikre lavprisbilletter, men som ved billettkjøp er usikre på hvem som skal være med på reisen, skriver danske Business.dk.

De resterende navnene kan legges til når som helst innen tidspunkt for online check-in. Ved billettbestilling kan en bruker kjøpe opp til ni navnløse billetter, så lenge én billett er registrert med navn, skriver nettstedet.

– Med den nye ordningen kan de siste detaljer legges til i siste minutt, uten at det går ut over de opprinnelige prisene, uttaler George Michalopoulos i Wizz Air.

Det ungarske lavprisselskapet Wizz Air ble stiftet i 2003 og startet sine første flyvninger i 2004.

Flyselskapet trafikkerer i dag fra åtte norske flyplasser: Ålesund, Bergen, Haugesund, Kristiansand, Molde, Torp, Trondheim og Stavanger.

Wizz Air har en flåte på 85 fly og 137 fly i bestilling.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden