Meny

Fem sikkerhetsvideoer som er verdt å se

Flyselskapene går langt for å sikre seg din oppmerksomhet.

I den evige kampen for å vinne flypassasjerenes gunst og oppmerksomhet, har morsomme og kreative sikkerhetsvideoer blitt et vanlig virkemiddel for å sikre at passasjerene kan rutinene ombord i flyet.  

1. Mr. Bean for British Airways

Den siste til å føye seg inn i rekken, er British Airways. De har alliert seg med den veldedige organisasjonen Comic relief og fått med seg en rekke britiske stjerner i sikkerhetsvideoen.

Se videoen:


2. Ringenes Herre for Air New Zealand

En av de mest kjente sikkerhetsvideoene de siste årene, er det flyselskapet Air New Zealand som står for. Ved hjelp av filmtriologien Ringenes Herre, som for mange satte New Zealand på kartet og de kjente skuespillerne, lagde de denne ikoniske videoen i 2014: 

Det var ikke første gangen selskapet hadde brukt Ringenes Herre for å sikre seg passasjerenes oppmerksomhet. Også i denne sikkerhetsvideoen fra 2012 ble triologien brukt for alt den var verdt. 

3. Internett-referanser med Delta Airlines

Et selskap som virkelig har gjort sport i å ha så kreative sikkerhetsvideoer som mulig, er det amerikanske selskapet Delta Airlines.

Se video øverst i saken

Mens denne videoen er full av referanser til virale videoer, har de også videoer hvor du blant annet får beskjed om å slukke kulegrillen , og hvor alt er gjort som om det var på 80-tallet

4. Rundtur i Australia med Quantas

Da flyselskapet Quantas skulle lage ny sikkerhetsvideo i 2016, lagde de like så godt en skikkelig reklame av sitt hjemland, Australia: 

5: Chic sikkerhet fra Air France

Det franske selskapet forklarte sine kunder hvor mye mer elegant du ble hvis du fulgte sikkerhetsinstruksjonene med denne videoen fra 2015: 

Les også: 

10 klipp som vekker reiselysten

Denne sikkerhetsvideoen ble for sexy

Bli med på verdens farligste fjelltur

Reise
Populært