Meny

Den karibiske øya hvor du kan leke med valper på stranden

Foto: Bella Davis / @bella__jasmine / Instagram
På denne øya kan du nemlig låne en valp for en dag.

I Japan finner du den perfekte øya for katteelskere, men det finnes heldigvis et alternativ for deg som foretrekker hunder.

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det finnes faktisk en «valpeøy». På øya Providenciales på Turk- og Caicosøyene i Karibien kan du låne en hjemløs valp for dagen.

Saken fortsetter under bildet.

Den veldedige organisasjonen Potcake Place K9 Rescue tar seg av øyas hjemløse valper, og lar turister ta dem med seg på turer på stranda så de får sosialisert seg før de får permanente hjem.

Organisasjonen sørger for at alle som låner er valp får med seg en veske som inneholder en skål, en flaske vann, leker, godbiter og hundeposer, i tillegg til båndet valpene alltid må gå med.

– Vi har oppdaget at disse korte ekskursjonene er uvurderlige for valpenes utvikling, sier stifteren av Potcake Place, Jane Parker-Rauw, til BuzzFeed.

Les også:  Katteøy får turistene til å strømme til

Saken fortsetter under bildet.

Turks- og Caicosøyene er allerede et populært reisemål, og stranden hvor du kan ta med valpene ble kåret til verdens beste av TripAdvisor i 2016. Dermed er turistsesongen høytid for lufteturer med valpene.

– Noen dager står folk i kø to timer før vi åpner for å få muligheten til å ta med en valp ut i et par timer. Andre ganger på året kan folk bare komme når vi åpner og være heldige, sier Parker-Rauw.

Les også:  – Turks- og Caicosøyene har verdens beste strand

Les også:

– Dette er verdens beste øyer

Verdens 10 beste strender er kåret

Paradisstrendene «ingen» besøker

Reise
Populært